Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het Nederlandse bio-kasgroentenseizoen staat weer in de startblokken

De eerste bio-dynamische komkommers van eigen bodem zijn weer geoogst. De primeur is dit jaar voor Ron van Dijk van Groenland Organics uit Schalkwijk. Hoewel het in dit geval slechts gaat om 'enkele rijtjes', een kleine hoeveelheid dus, is dit altijd een bijzonder moment. Het Nederlandse biologische kasgroentenseizoen staat weer in de startblokken. Dat betekent dat we niet lang meer hoeven te wachten tot we weer volop kunnen genieten van biologische en bio-dynamische komkommers, paprika's, aubergines, en wat later in het jaar natuurlijk alle smaakvolle tomatensoorten uit onze eigen Hollandse kassen.



Groene paprika's al leverbaar, aubergines bijna

Naast de eerste komkommers is de komende weken de groene paprika alweer leverbaar, waarna met een dag of tien de aubergine zal volgen.

Verkoop via coöperatie Nautilus Organic

Als biologisch kasgroente teler, maar ook als voormalig lid van de Raad van Commissarissen en huidig bestuurder van biologische coöperatie Nautilus Organic is Ron van Dijk een betrokken bio-teler in hart en nieren. Ron is met zijn bedrijf al ruim 20 jaar lid daarmee een van de boegbeeld van de coöperatie. De verkoop van de producten gaat via Nautilus Organic.

Voor meer informatie: www.nautilusorganic.nl
Publicatiedatum: