Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ze moesten leuk, lekker en goed zijn"

Max's Mints wint Best New Product Award

Tholen - Max's Mints is uitgeroepen tot Best New Product in de categorie
'Grocery products, snacks & sweets'. Hiermee liet het nog jonge merk een aantal gevestigde merken achter zich. Net als andere jaren werd tijdens de BIOFACH door de bezoekers gestemd op de Best New Product Awards. En tot haar verrassing mocht Floor van der Steen namens Max's Mints op vrijdagmiddag één van de awards in ontvangst nemen. "Ik ben heel verrast en natuurlijk erg trots. Dit is een mooie bevestiging dat we goed bezig zijn. Ik denk dat ons product onder meer vanwege de kleurrijke verpakking opviel", reageerde Floor in haar stand.
 

Floor met de oorkonde en de bloemen.

Floor kijkt met een goed gevoel terug op de BIOFACH, waar ze last minute nog een plekje had gekregen. "Uiteraard moeten we wel nog afwachten wat er uit komt, maar de eerste reacties zijn in ieder geval positief. Er is ook veel waardering voor het verhaal achter het merk."

Max's Mints werd vorig jaar januari op de Bio-beurs geïntroduceerd. Floor heeft Max's Mints samen met haar vader ontwikkeld. Zelf heeft ze een achtergrond in duurzaam eten en haar vader in de zoetwaren. Ze besloten om iets toe te gaan voegen aan het duurzame zoetwarenschap. Hierbij was het echt een randvoorwaarde dat het product biologisch moest zijn. De mints zijn vernoemd naar de broer van Floor, Max. "Hij wist nog wel een goede naam voor de mints", aldus Floor.



Bij de ontwikkeling van de mints had Floor een duidelijk doel voor ogen: "De mints moesten leuk, lekker en goed zijn. Alleen dan verkoopt het. Ik ben er van overtuigd dat we met Max's Mints de juiste combinatie hiervoor gevonden hebben. We gaan ook nog eens voor maximaal duurzaam. Zo laten we onze mints inpakken bij een sociale werkplaats en is het blikje heel goed herbruikbaar. Het papiertje in het blikje zou misschien nog wat duurzamer kunnen worden. Hiervoor zijn we de mogelijkheden aan het bekijken. Daarnaast vind je in de mints geen onnodige additieven zoals anti klontermiddel of gelatine."

Voor meer informatie:

Floor van der Steen
Max's Mints
06 16179492
Floor@maxsmints.com
www.maxsmints.com