Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Documentaire The Evolution of Organic in première

Tussen alle films en documentaires over voedselproductie en het leven op een boerderij dient zich een nieuw filmproject aan die ditmaal 'het verhaal' van de biologische sector in de Verenigde Staten onder de aandacht brengt. Hoe het allemaal is begonnen, welke pioniers de sector kent en heeft gekend en hoe hun bijdrage de manier waarop we consumeren heeft veranderd. De documentaire blijft niet alleen in het verleden hangen, maar richt zich ook op de toekomst die voor de sector in het verschiet ligt. Zo worden handvatten gegeven om de biologische sector toekomstbestendig te houden en komen ook controversiƫle onderwerpen als vertical farming aan bod.



Regisseur Mark Kitchell is een begenadigd artiest met een passie voor sociale bewegingen. Hij neemt in zijn werk de tijdsgeest als uitgangspunt en bekijkt vervolgens hoe deze cultuur opnieuw weet 'uit te vinden'. 

Een trailer van de film is hier te bekijken. Een globale opbouw van het script is hier te vinden. Het is op dit moment nog niet bekend of de film ook in de Benelux te bewonderen zal zijn. 

Voor meer informatie: evolutionoforganic.com
Publicatiedatum: