Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische Phalaenopsis Orchideeën speciaal voor Valentijn

In aanloop naar Valentijn verkoopt een aantal filialen van EkoPlaza biologische Phalaenopsis Orchideeën. Een boeket bloemen met een minimale bloeiduur van drie maanden, zo laat deze nieuwe verschijningsvorm zich omschrijven. EkoPlaza-onderneemster van het eerste uur – en eigenaar van filialen in Rotterdam, Delft en Leiden – Rina van der Stok biedt nieuwe producten graag een podium. "Dit houdt mijn winkels verrassend en vernieuwend voor mijn klanten. Hiernaast zie ik deze biologische orchideeën als een ware aanvulling op het assortiment en ik merk dat mijn klanten het product waarderen."



Kwekerij GreenBalanZ bracht in 2014 biologische Phalaenopsis orchideeën op de markt. Hiermee is het bedrijf nog steeds uniek binnen de Nederlandse sierteeltsector. Bijna de gehele biologische productie gaat tot dusver naar Duitstalige landen. Met deze nieuwe verschijningsvorm hoopt het bedrijf de Nederlandse bio-consument te verleiden. 

Voor meer informatie: www.greenbalanz.eu
Publicatiedatum: