Foto: Govinda Thaler en Daniel Heinrich. Tijdens de Biobeurs in Zwollen lieten ze de bezoekers kennis maken met de Thai Curry en Chili sin Carne (veganistisch). "We ontvangen positieve reacties op de gerechten", aldus Daniel.
Waarom gezond?
Bij LunchVegaz worden uitsluitend natuurlijke en biologische ingrediënten en verse groenten gebruikt. "Conserveermiddelen of smaakversterkers zijn bij ons verboden terrein. We hebben onze maaltijden zorgvuldig samengesteld om een optimaal spectrum van essentiële voedingsstoffen te bieden om een ieders gezondheid en energie te verbeteren. Het voedsel wordt gekookt op een zachte manier en verpakt onder vacuüm. Op deze manier blijven vitamines en voedingsstoffen behouden. We onthouden ons ook bewust van pasteurisatie: onze producten hebben desalniettemin een houdbaarheid van ongeveer 25 dagen wanneer ze continu worden gekoeld. We zijn ervan overtuigd: smakelijk en gevarieerd veganistisch eten is voor iedereen nuttig", vervolgt Daniel.De LunchVegaz-automaat
Het is geen geheim dat veganisten een beperkte variëteit hebben en dat buiten de deur eten vaak een uitdaging is. "Wij bieden u een bredere waaier aan mogelijkheden met de LunchVegaz-automaat. Deze kan geplaatst worden op een openbare toegankelijke plaats (bijvoorbeeld op een station) of in een bedrijfsgebouw. Deze automaat bevat maximaal 30 verschillende veganistische maaltijden, die perfect zijn voor een uitgebalanceerd dieet. Smoothies, snacks, soepen en zoetigheden kunnen ook in het assortiment worden opgenomen om het een zorgeloos allround pakket te maken. Nog een leuk detail is dat de automaten worden geleverd in een stijlvolle houden of bamboe bekleding", zo eindigt Daniel.Voor meer informatie:
Daniel Heinrich
LunchVegaz
Kopenhagener Str. 34
13407 Berlin - Deutschland
0049 30 22 18 22 000
info@lunchvegaz.de
www.lunchvegaz.de