Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Fotoreportage: Organic Route op Fruit Logistica 2018

Tholen – Afgelopen week vond de Fruit Logistica in Berlijn weer plaats. Dé groenten- en fruitvakbeurs, waar prominenten uit de AGF-sector van over de hele wereld op af komen. Biologische ondernemers konden zich aanmelden voor de 'Organic Route'. Op deze manier was voor de bezoeker in één oogopslag duidelijk waar de bedrijven met biologische producten zich bevonden.


V.l.n.r. met de klok mee: 
Bart van der Vliet vertegenwoordigde tijdens de beurs Organic Trade Company Canada; e
en drukke stand vol bezoekers bij Fairtrasa International; 
Hispalco toonde op een ludieke manier de bio-AGF;
G's Fresh met het merk Love Fresh, sticks zonder "draadjes".


Het viel op dat er in de Italiaanse hal veel biologisch aanwezig was. De ondernemers speelden met verse biologische groenten en fruit in op de behoeften vanuit de markt. Het is voor veel bedrijven niet meer de vraag óf ze gaan uitbreiden met het biologisch assortiment, maar vooral de vraag wannéér.

Er heerste een gemoedelijke sfeer en er werd veel gehandeld. "Dit zijn de beurzen waar iedereen samenkomt en waar je op één locatie veel bestaande, maar ook potentiële nieuwe klanten kunt spreken", aldus Philipp Breitenberger, een biologische kiwi-teler uit Italië. Naast Italië waren ook Spanje, Duitsland, Frankrijk en landen in Zuid-Amerika goed vertegenwoordigd.

Voor meer informatie: www.fruitlogistica.de/en

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018