Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Valentijnsdag in trek bij westerburen

Gemiddelde Brit heeft hart van chocola

Tholen – Britten houden wel van feestvieren. Plamil Foods speelt graag in op dat sentiment en komt daarom volgende begin volgende week met een geschenkverpakking die volledig in het teken van Valentijnsdag staat. "In het Verenigd Koninkrijk hecht men veel waarde aan feestelijkheden. De gemiddelde Brit pakt graag groot uit om zijn geliefde, vrienden of familie te verwennen", vertelt een woordvoerder van het bedrijf. Inmiddels is het vizier ook al op Pasen gericht.



De thematische insteek blijft in Nederland veelal beperkt tot paaseitjes en boterletters. Of hooguit tot producten die buiten de feestdagen om al zo ingeburgerd zijn dat ze jaarrond verkrijgbaar zijn, zoals speculaas. Voor winkeliers is het grote voordeel natuurlijk dat ze daardoor niet meer met grote overschotten hoeven te kampen. In het Verenigd Koninkrijk is dit scenario niet of veel minder aan de orde. 

Plamil, een samenvoeging van PLAnt MILk, is in de jaren '60 opgericht om een alternatief te bieden voor zuivelproducten. De 'plantenmelk' is in de daaropvolgende decennia het uitgangspunt gebleven bij de verdere assortimentsuitbreiding. De geschenkverpakking is gevuld met een aantal van de hardlopers: een buidel met chocoladehartjes en -beertjes, vier koemelkvrije repen (Coconut Blossom, Milk Chocolate Alternative, Tropical Orange en White Chocolate Alternative) en een chocoladespread. Alle producten zijn geschikt voor veganisten. 

Het bedrijf werkt samen met een handvol Britse retailers en levert middels de eigen online webshop ook buiten Europa. 

Voor meer informatie: www.plamilfoods.co.uk