Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Derde vestiging opent 2 maart in Rotterdam

Bio-fastfoodketen The Barn vóór de zomer naar 8 vestigingen

Op 2 maart 2018 opent The Barn haar derde vestiging, namelijk in Rotterdam. The Barn is Nederlands eerste 100% EKO gecertificeerde fastfoodketen. Hiermee gaat The Barn de strijd aan met fastfoodconcerns uit de Verenigde Staten, maar dan op een uitsluitend biologische en ecologische manier.
 
The Barn maakt alles vers, Juices & Smoothies, Burgers, Grand Salades, The Barn Sliders, Sides, Soups en Ice Cream. Alles is makkelijk te bestellen door middel van de The Barn app en bestelzuilen in de vestigingen.
 

The Barn Amsterdam.

Van de gebruikte ingrediënten kent The Barn zoveel mogelijk de boer en het verhaal erachter. De bereiding volgt op de bestelling, hierdoor is het eten van The Barn echt en eerlijk dagvers 'homemade'. Dit gebeurt in een volledig open keuken zodat de klant het theaterstuk van de bereiding volledig kan volgen. Zo is er bijvoorbeeld The Barn Burger, het eerlijke vlees van volledig gras gevoerde koeien van 'De Groene Weg' wordt vers gegrinded zonder enige toevoegingen, gebakken en samen met de naar eigen receptuur gemaakte Barn saus, Jersey kaas, sla, tomaat en ui, op een heerlijk voor ons speciaal gebakken brioche broodje gelegd. Verser, eerlijker en daardoor heerlijker kan niet. 
 


Alle verpakkingen die worden gebruikt zijn 100% recyclebaar, biologisch afbreekbaar, composteerbaar en duurzaam. Als voorbeeld geeft The Barn het flesje waarin de juice wordt verpakt. Dit flesje is het eerste ter wereld wat commercieel wordt gebruikt en volledig bestaat uit 100% plantaardig materiaal. Niet alleen het flesje, ook de dop.
 
Door middel van het zelf ontwikkelde bestel-, maak- en bezorgsysteem heeft the Barn een unieke werkwijze waardoor zij snel en efficiënt kan werken. De klant kan hierdoor gemakkelijk en snel bestellen via de bestelschermen en/of The Barn app, bijvoorbeeld vanuit de trein.
 
Voor de zomer van 2018 zullen er door heel Nederland 8 vestingen geopend zijn. Nieuwe locaties zullen op korte termijn bekend gemaakt worden.
 
The Barn Rotterdam
Adres: Korte Lijnbaan 20, 3012 ED Rotterdam

Voor meer informatie: www.facebook.com/thebarnfood

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018