Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Nederlanders onbekend met voedingskansen"

Nieuw: diabetes-menu op bestelling

Volgens onderzoek van Direct Research heeft 23 procent van de consumenten interesse in een diabetes-menu dat via internet kan worden besteld en thuis wordt bezorgd. Onder diabetici is zelfs de helft geïntereseerd. Ekomenu introduceert daarom een diabetes-menu in de vorm van een maaltijdbox voor 3 of 4 dagen. Dit menu is speciaal samengesteld voor mensen met diabetes type 2 en mensen die diabetes willen voorkomen.



Vanaf nu kunnen diabetici via Ekomenu een speciale maaltijdbox bestellen afgestemd op hun wensen. Dit dieet menu is afgelopen weekend geïntroduceerd op de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht.

Ekomenu is de enige maaltijdbox die zich specialiseert in menu's voor groepen met hele specifieke wensen. Zo zijn er al speciale menu's voor vegans, vegetariërs, zwangere vrouwen en mensen met allergieën. Het diabetes-menu is de nieuwste toevoeging. Alle ingrediënten zijn biologisch en de boxen worden geleverd in heel Nederland en in België. 



Ekomenu oprichter Jack Stroeken: "Er zijn in Nederland ruim een miljoen mensen met diabetes waarvan 90 procent met diabetes type 2. Een juiste leefstijl helpt bij het voorkomen, stabiliseren of zelfs omkeren van diabetes type 2. Daarom hebben onze chefs en diëtistes een speciaal weekmenu samengesteld met de juiste ingrediënten en smaakvolle recepten. Daarmee hoopt Ekomenu ook een bijdrage te kunnen leveren aan het in de hand houden van de zorgkosten in Nederland en België. Op dit moment overstijgen de zorguitgaven de uitgaven aan voeding. Dit is ongewenst en onnodig in de ogen van Ekomenu."
 
Voor meer informatie: www.ekomenu.com
Publicatiedatum: