Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Oman: supermarktketen Mars opent biologische afdeling

Supermarktketen Mars in Muscat, Oman heeft een specialeafdeling geopend voor 100% natuurlijke en biologische groenten en fruit. Deproducten zijn in samenwerking met de Pairidaeza Organic Farm in Oman geteeld.

Bij de opening waren Narjes Mohamed Mirza, eigenaar enoprichter van Pairidaeza Organic Farm, de heer Vinod, en directeur van MarsInternational, Najeev Vinod, uitvoerend directeur aanwezig. Opde nieuwe afdelingen wordt een grote diversiteit aan groenten gepresenteerd,waaronder tomaten, komkommer, paprika, aubergine, kool, sla en knolraap. Marszal de biologische producten gaan promoten in hun winkels door het gehele land.

"We zijn enthousiast over het promoten van lokalebiologische alternatieven en willen consumenten graag bewuster boodschappen latendoen. We zijn ontzettend blij dat we onderdeel uitmaken van dit initiatief omklanten de beste en meest gezonde te kunnen bieden", zegt Vinod.

"We verkopen groentenen fruit dat lokaal is geteeld en gecertificeerd door het ministerie vanLandbouw en Oncecert. Het doel is om in alle winkels snel een biologischeafdeling te openen", vertelt Naveej Vinod.


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018