Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe cacaodrink: Biotona Bio MacaQuik

Niets lekkerder dan op de koude winterdag genieten van een kop warme chocolademelk. Helaas zit deze vaak boordevol suiker en bevat weinig cacao die ook nog eens bewerkt is en daarmee zijn gezonde uitwerking mist. Met Biotona Bio MacaQuik kan iedereen nu onbezorgd genieten van een cacaodrink. Deze met maca verrijkte cacaodrink met 45% raw cacaopoeder en al het goede van maca, kokosmelk, natuurlijke esdoornsuiker en lucuma, bereid je in 'no time'.



Feelgood drank

De cacao die Biotona gebruikt is 100% puur en raw. Dat betekent dat de cacao niet bewerkt is, maar verkregen door koude persing, gewonnen uit gefermenteerde en gedroogde cacaobonen. Zo behoudt de cacao alle fytonutrienten en antioxidanten (onder andere polyfenolen).

Goede suikers

Biotona Bio MacaQuik is gezoet met esdoornsuiker, gemaakt van 100% pure esdoornsiroop afkomstig uit het Quebec Laurentian Forest in Canada. Esdoornsuiker is rijk aan antioxidanten en belangrijke mineralen als mangaan, zink, magnesium, calcium en kalium. Het andere zoetmiddel is lucumapoeder, gemaakt van de zoete lucumavrucht die groeit in de Andesvalleien in Peru. Lucuma bevat bovendien bèta-caroteen en B-vitaminen.

Koud, warm en quick

Biotona Bio MacaQuik kun je zowel warm als koud bereiden. Schep eenvoudigweg een theelepel poeder in een mok met koude en of warme (rijst)melk. Ook prima te gebruiken in shakes en smoothies of bij het bereiden van gebak.


Pure cacao

Een pure cacaodrank maak je met Biotona Bio Cacaopoeder Raw met 100% biologische Criollo cacaobonen (de meest verfijnde soort) afkomstig van afgelegen Amazonegebieden in Oost-Peru. Biotona Bio Cacao Raw Nibs voeg je toe aan je muesli, gebak, fruitsalade of toetje. De 100% pure rauwe cacaokernen zijn biologisch geteeld in Peru en worden door grove vermaling verkregen uit gefermenteerde, zongedroogde Criollo cacaobonen. Mocht je wat Nibs willen knabbelen, neem dan niet meer dan een handje per dag.



Prijzen en verkrijgbaarheid

Biotona Bio MacaQuik: 12,50 euro (200 gram)
Biotona Bio Cacao Powder raw: 8,50 euro (200 gram)
Biotona Bio Cacao Nibs raw: 12,50 euro (300 gram)
Biotona is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen).

Voor meer informatie: www.hollandandbarrett.nl
Publicatiedatum: