Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aldi Duitsland biedt meer bio-producten

Bio is booming business in Duitsland: Volgens marktonderzoeksinstituut GfK heeft 95 procent van alle Duitse huishoudens in 2017 minstens één bio-product gekocht. Aldi breidt bio-assortiment continu verder uit te breiden. Bijzonder populair zijn versproducten zoals melk, vlees, groenten, fruit en eieren.

In 2018 focust Aldi nu nog meer op biologische producten. Er worden meer dan 60 nieuwe producten uit verschillende productgroepen in het assortiment opgenomen. Met de biologische producten is het altijd mogelijk om alle weekboodschappen in bio-kwaliteit te kopen en dat tegen een prijs die voor iedereen betaalbaar is. De nieuwe producten zullen gedurende dit jaar stapsgewijs geïntroduceerd worden, zowel in het standaard- als in het actieassortiment. 

Producten van gecontroleerde bio-kwaliteit

Alle bio-producten zijn gecertificeerd en uniform gekenmerkt met het groene EU bio-keurmerk. Daarmee vervullen ze de richtlijnen van de Europese bioverordening die in de kern draait om het afzien van het gebruik van chemisch-synthetische gewasbeschermingsmiddelen en kunstmatige bemestingsmiddelen. Het bio-keurmerk is voor veel klanten het belangrijkste aanhoudingspunt voor gecontroleerde bio-kwaliteit. Aldi controleert regelmatig zowel aan de hand van interne controles alsook door onafhankelijke certificeringsinstanties tests uit te laten voeren of de voorschriften worden nageleefd.
Publicatiedatum: