Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Kokos-ghee nieuwkomer bij Ghee Easy

"Vaste gebruikers pakken onze grotere potten"

Tholen - Ghee Easy exporteert inmiddels naar meer dan 15 landen. Daardoor is het niet meer dan logisch dat de producent van het biologische bakvet met enorm hoge verbrandingstemperatuur volgende week officieel op de BIOFACH zal debuteren. "Er is veel interesse vanuit het buitenland vor onze producten. Zo doen we veel zaken in Japan, maar ligt onze Ghee bijvoorbeeld ook in Koeweit en Saoedie-Arabië in de schappen. De BIOFACH is 'the place to be'. Vorig jaar stonden we al als zogenaamde 'co-exhibitor' bij een andere Nederlandse deelnemer in de stand. Dit keer staan we met onze eigen stand in hal 8", vertelt David Klingen.


Ghee Easy 'Japanese style'.

Er is ook een nieuw product toegevoegd aan de Ghee Easy-productrange, zo geeft David aan. "We hebben nu ook een kokos-ghee. Dit verkopen we in Japan al een hele tijd en zelf gebruik ik dit product heel erg veel. Het combineert 'the best of both worlds', met de botersmaak van ghee en het vleugje kokos." De boter van Ghee Easy is in verschillende formaten verkrijgbaar. Dit varieert van een heel klein potje van 100 gram tot een grote pot met een inhoud van 850 gram. David erkent dat er steeds minder vraag is naar het kleinste formaat. Dit is eigenlijk een luxeprobleem: "Hierin heeft de afgelopen periode een grote verschuiving plaatsgevonden. We merken dat vaste gebruikers eerder naar de grotere potten pakken."Chikko Not Coffee

In 2016 brachten de mannen achter Ghee Easy Chikko Not Coffee op de markt. Een cafeïnevrij alternatief voor koffieliefhebbers. Ook de producten van Chikko Not Coffee zijn uiteraard te vinden in de stand. En er is nieuws over te melden: "Onze Chikko Not Coffee is nu ook in portieverpakking verkrijgbaar. En binnenkort introduceren we een nieuwe product in onze Chikko Not Coffee-lijn. Daarover volgt na de BIOFACH meer informatie."Ghee Easy is op de BIOFACH te vinden in hal 8, stand 8-630.

Voor meer informatie:

David Klingen
Ghee Easy
Wognumerstraat 97
1023 CD Amsterdam
0850-290530
info@ghee-easy.nl
www.ghee-easy.nl

Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018