Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Trends in de voedingssector – van bio tot duurzaam'

Ondernemersmissie naar België: 23 en 24 april

Na een succesvolle ondernemersmissie naar België in 2016 organiseert PSPS Consultants op 23 en 24 april 2018, in samenwerking met de Nederlandse ambassade in België, wederom een oriëntatiebezoek voor Nederlandse producenten van biologische en duurzame producten.

De missie is bestemd voor voedselproducenten of voedseldistributeurs die zich richten op bepaalde trends of niches in de foodsector. Denk hierbij aan: biologische en ecologische voeding, 'Free From' voeding, vegetarische en veganistische voeding, natural foods en fair trade producten, streekproducten en etnische voeding.

Gedurende de missie bezoekt u verschillende groothandelaars en supermarkten die trend- en nichevoeding verkopen. U krijgt rondleidingen (en store checks), en u heeft ook mogelijkheid concrete vragen te stellen aan de hoofdinkopers. Bovendien kunt u tijdens een seminar op de Nederlandse Ambassade ook diepgaande kennis opdoen over de Belgische foodsector en over zakendoen met Belgen.

Deze reis kan aangeboden worden voor 290 euro exclusief BTW inclusief reis en verblijf. Wilt u meer informatie over deze missie, neem dan contact op met Madlen Bendel, projectmanager van PSPS consultants: 070 3074721 en bendel@pspsconsultants.nl.

Klik hier voor meer informatie over de ondernemersmissie.


Publicatiedatum: