Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Laatste evenement verliep moeilijker dan anders"

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt stopt met Kerstfair

Na 17 edities stopt Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt met hun jaarlijkse Kerstfair, zo meldde Nathalie van Verschuer - des Tombe op haar blog. Het besluit is mede ingegeven door tegenvallende bezoekerscijfers tijdens de laatste editie. 



"De Kerstfair was dit jaar helaas een moeilijker evenement dan anders. Met code oranje en het advies van de ANWB de weg niet op te gaan, was het bezoekersaantal een stuk lager dan verwacht. Uiteindelijk hebben nog zo’n 10.000 bezoekers de regen en sneeuw getrotseerd, maar met alles wat we uit de kast hadden getrokken (grote ijsbaan, muzikanten, heel veel lichtjes en bomen etc.) was dit een tegenvallend resultaat.

Mede omdat wij het in december al heel erg druk hebben met partijen in onze locaties, kerstpakketten en activiteiten in het pannenkoekenhuis, hebben wij na rijp beraad besloten met de Kerstfair te stoppen. De kans is wel groot dat wij volgend jaar een kerstfeestje bij het pannenkoekenhuis organiseren, maar daarover hoort u later meer."

Het besluit heeft geen gevolgen voor de Landgoedfair. Deze gaat gewoon door. Op 15 tot en met 19 augustus vindt de 24ste editie plaats.

Bron: Levenopeenlandgoed
Publicatiedatum: