Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deelnemers Holland Paviljoen op de BIOFACH bekend

De Nederlandse biologische sector maakt zich na de Bio-beurs halverwege januari zich weer klaar om zich ook internationaal van haar beste kant te laten zien. Het Holland Paviljoen is sinds vele jaren een belangrijk uithangbord en ontmoetingsplek van de Nederlandse biologische sector op de BIOFACH. Bionext organiseert dit jaar het Holland Paviljoen met een gemêleerd gezelschap aan Nederlandse bedrijven.

Het animo voor een plek op het Holland Paviljoen was groot. Daarom heeft het Paviljoen dit jaar nog meer vierkante meters en zelfs een extra 'eiland', met in totaal 17 bedrijven. Bezoekers kunnen op het paviljoen terecht voor een divers aanbod van Nederlandse producten variërend van bier tot koekjes en van granen tot reinigingsmiddelen.

Uitnodiging

Ter gelegenheid van de Nederlandse deelname aan de BIOFACH organiseren Bionext en het Landbouw Attaché Netwerk Berlijn een borrel op het Holland Paviljoen. Bezoekers aan de BIOFACH zijn welkom op woensdag 14 februari van 16.30 tot 18.00 uur om langs te komen in het Holland Paviljoen. Aanmelden uiterlijk vrijdag 9 februari via dit formulier.
 

Programma

Ook in het uitgebreide inhoudelijk programma speelt Nederland een belangrijke rol. Zo kunt u onder meer op 15 februari naar de workshop 'Increasing the use of organic seed in Europe' waarin de eerste resultaten worden gepresenteerd van het internationale LIVESEED project. Maaike Raaijmakers van Bionext is een van de sprekers. Lees hier meer over deze workshop.

Op 16 februari organiseren TP Organics, CORE Organic en TIPI de Science Day op de BIOFACH. Tijdens het ochtendprogramma zijn er verschillende presentaties en workshops over internationaal onderzoek. Onder meer Marian Blom, projectleider bij Bionext, zal deelnemen in een rondetafelgesprek over de toekomst van het Europese onderzoeks- en innovatiebeleid. Bekijk hier het volledige programma van de Science Day.
 
De BIOFACH vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 17 februari 2018 in de Nürnberg Messe, Duitsland.
 

Deelnemers Holland Paviljoen


Voor meer informatie:
Publicatiedatum: