Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




De Kas wederom 'Beste Biologische Restaurant'

De Kas in Amsterdam is voor het tweede jaar op rij verkozen tot 'Beste Biologische Restaurant'. Vanmorgen zijn de winnaars van de Restaurant Awards 2018 bekendgemaakt. Ook dit keer was er een aparte categorie gericht op bio-restaurants. Alleen de 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland hebben mogen bepalen wie zij de beste vonden.



De andere genomineerden voor de titel 'Beste Biologische Restaurant 2018' waren: De Kas, Eindeloos, Bolenius, BAK en Vermeer. Vorig jaar wist De Kas de award te veroveren op De Librije.



De organisatie achter de Restaurant Awards ontdekte dat er nog geen enkele prijs in culinair Nederland was waar de jury enkel uit chefs en restauranteigenaren bestaat. Dat zette ze aan het denken en zo werd het fenomeen 'De Restaurant Awards' geboren. Alleen de 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland, mogen bepalen wie zij de beste vinden.

Voor meer informatie: www.restaurantawards.nl

Publicatiedatum: 30-1-2018
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-2-2018 Vegan winkel en biologische lunchroom in Gouda geopend
8-2-2018 Bio-fastfoodketen The Barn vˇˇr de zomer naar 8 vestigingen
5-2-2018 "Groeiende vraag vanuit horeca en catering"
23-1-2018 Daphne bio(m)ijsje ge´ntroduceerd tijdens de Bio-beurs
16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *