Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Naamsverandering met behoud van identiteit

TS Products wordt TS Health Products

Een familiebedrijf met als doel een bijdrage te leveren aan een gelukkig, gezond en lang leven – dat is al dertig jaar de identiteit van TS Products. Het bedrijf dat een breed assortiment gezondheidsproducten aanbiedt, start 2018 met een nieuwe naam: TS Health Products. Deze naamswijziging gaat gepaard met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl om beter aan te sluiten bij de kernwaarden en toekomstambities. Het aanbod aan voedingssupplementen, homeopathische geneesmiddelen, cosmetica en medische hulpmiddelen blijft onveranderd.

Klaar voor de toekomst

Theo Smits, directeur van TS Health Products, over de naamswijziging: "Wij zijn ontzettend trots op deze ontwikkeling binnen ons bedrijf. Gezondheid op de natuurlijke manier, dat is waar wij voor staan – en onze nieuwe naam en huisstijl geven dat nu nog beter weer. De toekomstvisie van TS Health Products is dat in 2020 ieder huishouden in Nederland ten minste één van onze producten inzet om bij te dragen aan een gelukkiger en gezonder leven. Met de nieuwe naam, ons brede assortiment en ons klantgerichte denken zijn wij nu in elk geval al helemaal klaar voor deze toekomst!"

Nieuwe uitstraling

In het nieuwe logo van TS Health Products is de druppel. Deze symboliseert een levenselixer. Vanuit deze druppel is een hart gevormd, dat verwijst naar het hart voor de klanten, medewerkers en eindgebruikers. Naast een nieuwe naam en een nieuw logo heeft ook de huisstijl van TS Health Products een nieuwe, frisse en natuurlijke uitstraling gekregen. 

Meer wijzigingen

Niet alleen TS Products verandert, haar divisies veranderen mee. TS Products Animals, actief in de (gezelschaps-)dierenbranche, wordt omgedoopt in TS Animal Health. Nieuw is de TS Health Academy, een inspirerende stichting die zich richt zich op het voorlichten van therapeuten, professionals en consumenten over voedingssupplementen en homeopathische geneesmiddelen. 

Voor meer informatie: www.tshealthproducts.nl/merken

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018