Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




ôEen volgende stap in onze duurzaamheidsmissieö
Daphne bio(m)ijsje ge´ntroduceerd tijdens de Bio-beurs

Tholen - Tijdens de Bio-beurs werd Daphne het bio(m)ijsje ge´ntroduceerd. Het is het nieuwe concept van De Jong's IJs. Marjan Duin en Daphne Onck lieten de bezoekers proeven van de drie biologische smaken: cookies & chocolate, salted caramel en bosvruchten sorbet (deze is ook vegan).


"De smaken worden enthousiast ontvangen door de bezoeker", zo vertelde Daphne. Dat het bedrijf heeft gekozen voor deze aanvulling op het assortiment komt voort uit de snelle groei van biologisch en duurzaam ijs. De nieuwe ijslijn is ontwikkeld in verpakkingen van 120 ml, 500 ml en 2,5 literbakken voor de horeca en foodservice.

Bij familiebedrijf De Jongĺs IJs zocht Daphne naar de mooiste biologische leveranciers om het 70 jaar oude familierecept te volmaken. "Wat een mooie kans voor mij en heel leuk om te doen. Het resultaat zijn ijsjes die met liefde zijn gemaakt door onze ijsmakers uit Friesland, die niet alleen enorm lekker zijn maar ook biologisch en vegan. Het biologische ijs wordt gemaakt van volle melk van lokale boerderijen. In onze duurzame en energieneutrale ijsmakerij maken wij dagelijks ons verse ijs", aldus Daphne. "Het is een volgende stap in onze duurzaamheidsmissie", vult eigenaar Romke de Jong aan.

Voor meer informatie:
Romke de Jong
De Jong's IJs
Skipmakker 2
8401 JG Gorredijk
romke@dejongsijs.nl
www.dejongsijs.nl


Publicatiedatum: 23-1-2018
Auteur: Ellis Tichem
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-2-2018 Vegan winkel en biologische lunchroom in Gouda geopend
8-2-2018 Bio-fastfoodketen The Barn vˇˇr de zomer naar 8 vestigingen
5-2-2018 "Groeiende vraag vanuit horeca en catering"
30-1-2018 De Kas wederom 'Beste Biologische Restaurant'
16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *