Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




ôEen volgende stap in onze duurzaamheidsmissieö
Daphne bio(m)ijsje ge´ntroduceerd tijdens de Bio-beurs

Tholen - Tijdens de Bio-beurs werd Daphne het bio(m)ijsje ge´ntroduceerd. Het is het nieuwe concept van De Jong's IJs. Marjan Duin en Daphne Onck lieten de bezoekers proeven van de drie biologische smaken: cookies & chocolate, salted caramel en bosvruchten sorbet (deze is ook vegan).


"De smaken worden enthousiast ontvangen door de bezoeker", zo vertelde Daphne. Dat het bedrijf heeft gekozen voor deze aanvulling op het assortiment komt voort uit de snelle groei van biologisch en duurzaam ijs. De nieuwe ijslijn is ontwikkeld in verpakkingen van 120 ml, 500 ml en 2,5 literbakken voor de horeca en foodservice.

Bij familiebedrijf De Jongĺs IJs zocht Daphne naar de mooiste biologische leveranciers om het 70 jaar oude familierecept te volmaken. "Wat een mooie kans voor mij en heel leuk om te doen. Het resultaat zijn ijsjes die met liefde zijn gemaakt door onze ijsmakers uit Friesland, die niet alleen enorm lekker zijn maar ook biologisch en vegan. Het biologische ijs wordt gemaakt van volle melk van lokale boerderijen. In onze duurzame en energieneutrale ijsmakerij maken wij dagelijks ons verse ijs", aldus Daphne. "Het is een volgende stap in onze duurzaamheidsmissie", vult eigenaar Romke de Jong aan.

Voor meer informatie:
Romke de Jong
De Jong's IJs
Skipmakker 2
8401 JG Gorredijk
romke@dejongsijs.nl
www.dejongsijs.nl


Publicatiedatum: 23-1-2018
Auteur: Ellis Tichem
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-5-2018 Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar
9-5-2018 EKO-certificaat zilver voor Mr. & Mrs. Watson
8-5-2018 Kindermaaltijden Jamie Oliver bevatten meer calorieŰn en vet dan fastfood
7-5-2018 "Werken volgens 'no waste'-principe houdt me scherp"
7-5-2018 3x vegetarisch en vegan eten in Londen
3-5-2018 Museumrestaurant Schokland vernieuwd
3-5-2018 Biologisch Patatje Vrede en een bijzondere familiegeschiedenis
3-5-2018 Restaurant Water en Brood gaat weer open
2-5-2018 Bartrends: biologische groentencocktails
1-5-2018 Vriendinnen gaan los in de keuken met biologisch fingerfood
30-4-2018 Folder wijst toeristen op bio-adressen in Gouda
26-4-2018 "Nu serveren we geen voer meer maar voeding"
24-4-2018 Genomineerden Gaia Green Awards 2018 bekendgemaakt
23-4-2018 Klanten op excursie met jubilerend BD-Totaal
17-4-2018 Hoe organiseer je een eco-bruiloft?
16-4-2018 "Gaan wekelijks voor bio-zuivel naar de boerderij in Wilp"
13-4-2018 'Het leven is mooi' gekoppeld aan biologisch bewust eten op z'n Italiaans
12-4-2018 Nice & Nuts nu ook in kiloverpakkingen bij BD-Totaal
11-4-2018 EXKi heeft vierde filiaal in Nederland geopend
6-4-2018 'De tuin van de smid' viert jubileum tijdens verbouwing

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *