Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




ôEen volgende stap in onze duurzaamheidsmissieö
Daphne bio(m)ijsje ge´ntroduceerd tijdens de Bio-beurs

Tholen - Tijdens de Bio-beurs werd Daphne het bio(m)ijsje ge´ntroduceerd. Het is het nieuwe concept van De Jong's IJs. Marjan Duin en Daphne Onck lieten de bezoekers proeven van de drie biologische smaken: cookies & chocolate, salted caramel en bosvruchten sorbet (deze is ook vegan).


"De smaken worden enthousiast ontvangen door de bezoeker", zo vertelde Daphne. Dat het bedrijf heeft gekozen voor deze aanvulling op het assortiment komt voort uit de snelle groei van biologisch en duurzaam ijs. De nieuwe ijslijn is ontwikkeld in verpakkingen van 120 ml, 500 ml en 2,5 literbakken voor de horeca en foodservice.

Bij familiebedrijf De Jongĺs IJs zocht Daphne naar de mooiste biologische leveranciers om het 70 jaar oude familierecept te volmaken. "Wat een mooie kans voor mij en heel leuk om te doen. Het resultaat zijn ijsjes die met liefde zijn gemaakt door onze ijsmakers uit Friesland, die niet alleen enorm lekker zijn maar ook biologisch en vegan. Het biologische ijs wordt gemaakt van volle melk van lokale boerderijen. In onze duurzame en energieneutrale ijsmakerij maken wij dagelijks ons verse ijs", aldus Daphne. "Het is een volgende stap in onze duurzaamheidsmissie", vult eigenaar Romke de Jong aan.

Voor meer informatie:
Romke de Jong
De Jong's IJs
Skipmakker 2
8401 JG Gorredijk
romke@dejongsijs.nl
www.dejongsijs.nl


Publicatiedatum: 23-1-2018
Auteur: Ellis Tichem
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-8-2018 'Oudhollands' meets 'biologisch modern' in De Oude Pastorie
15-8-2018 Foodtruck Viva Vega: "zoveel mogelijk biologisch"
14-8-2018 "We ondernemen voor 80 procent duurzaam en biologisch"
10-8-2018 Pop-up-restaurant midden in het weiland
8-8-2018 Belgische profvoetballer raakt overtuigd van bio-voeding
6-8-2018 Doorstart voor voor bio-fastserviceconcept The Barn
6-8-2018 Biologische saladebar SLA geopend in Rotterdam
6-8-2018 Nu ook biologische koffiekoekjes voor de horeca
20-7-2018 Daktuin voor het EKO-gecertificeerde Hotel Court Garden
18-7-2018 "De gangbare sector ziet bio als een niche, terwijl dat het niet is."
17-7-2018 Trendtour door Gent in teken van bio en duurzaamheid
13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
12-7-2018 "Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-cafÚ zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *