Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage exposanten Bio-beurs 2018

Tholen - Het team van Biojournaal heeft tijdens de Bio-beurs alle standhouders bezocht en maakte een uitgebreide fotoreportage. Klik hier om de fotoreportage met alle exposanten van de Bio-beurs, Pureness en BioMechaTech te bekijken.

Koningin Maxima zorgde op de openingsdag (woensdag 17 januari) voor een wervelwind aan reacties, de tweede beursdag verliep wat rustiger. Dit kwam waarschijnlijk mede door de stormachtige omstandigheden buiten de IJsselhallen.


Piramide, De Traay, Nautilus Organic en Udea.

Verschillende exposanten maakten van de gelegenheid gebruik om hun nieuwe producten te presenteren of een vernieuwde uitstraling (onder andere Vivani en Piramide). Denk bijvoorbeeld aan atjar tjampoer, vegetarisch gehakt gemaakt op basis van zonnebloemen, rijstvellen, Tigernut Drink (op basis van aardamandel), gevriesdroogd jackfruit, Caffè Latte-kaas (kaas met koffiesmaak), een schilmesje gemaakt van bio-polymeer, Thaise vissaus en gezondere granola's (suikerarm, eiwitrijk en vezelrijk).

Meerdere standhouders speelden in op het bezoek van de Koningin. Zo zagen we oranje sapjes, brood in de vorm van Nederland en een oranje stand waarvan het design op een 'Koninklijke' pompoen gebaseerd was. Ook introduceerde één van de bedrijven het Argentijnse kruid chimichuri.

Wat opviel is dat veel stands weer wat professioneler oogden. Diverse bedrijven kozen er voor om een daarin gespecialiseerd bedrijf een ontwerp te laten maken voor de stand. De reacties op de beursdeelname waren wisselend. De één gaf aan meteen al ingeschreven te hebben voor een plekje op de Bio-beurs in 2019 en de ander gaf aan juist geen behoefte meer te hebben aan een eigen stand.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl