Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Golden Milk: warm en kruidige drank

In steeds meer hippe koffiebarretjes staat Golden Milk op de kaart. Golden Milk is een goudgeel kleurige warme en kruidige drank op basis van Kurkuma. Kurkuma wordt binnen de Ayurveda geroemd om de vele gezondheid bevorderende eigenschappen. Superfoodies heeft een kant-en-klare variant, een biologisch gecertificeerd poeder van gemalen kurkuma en diverse gemengde kruiden waarmee je onder ander een heerlijke Golden Milk kunt maken.



Veelzijdig toepasbaar

Golden Milk poeder is zowel koud als warm, in hartige of zoete gerechten te gebruiken. Voor sporters is het een makkelijke manier om extra eiwitten toe te voegen aan het voedingspatroon door het maken van een Golden Milk Eiwit shake. Of voeg het toe aan havermout, eigen gemaakte mueslirepen of (Thaise) soep.

Golden Milk poeder is verkrijgbaar bij Natudis.

Over Natudis

Natudis is distribiteur van biologische (-dynamische) en reformproducten in de Benelux. Al meer dan 35 jaar zet de groothandel zich in voor gezonde voeding, een gezonde levensstijl en een duurzame wijze van ondernemen. Het bedrijf in Harderwijk is de meest complete groothandel van de Natuur en voert een aantal eigen merken zoals Ekoland en LunaeTerra. De franchiseformule Natuurwinkel is ook onderdeel van Natudis en heeft op dit moment bijna 30 winkels door het hele land.
 
Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: