Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Golden Milk: warm en kruidige drank

In steeds meer hippe koffiebarretjes staat Golden Milk op de kaart. Golden Milk is een goudgeel kleurige warme en kruidige drank op basis van Kurkuma. Kurkuma wordt binnen de Ayurveda geroemd om de vele gezondheid bevorderende eigenschappen. Superfoodies heeft een kant-en-klare variant, een biologisch gecertificeerd poeder van gemalen kurkuma en diverse gemengde kruiden waarmee je onder ander een heerlijke Golden Milk kunt maken.Veelzijdig toepasbaar

Golden Milk poeder is zowel koud als warm, in hartige of zoete gerechten te gebruiken. Voor sporters is het een makkelijke manier om extra eiwitten toe te voegen aan het voedingspatroon door het maken van een Golden Milk Eiwit shake. Of voeg het toe aan havermout, eigen gemaakte mueslirepen of (Thaise) soep.

Golden Milk poeder is verkrijgbaar bij Natudis.

Over Natudis

Natudis is distribiteur van biologische (-dynamische) en reformproducten in de Benelux. Al meer dan 35 jaar zet de groothandel zich in voor gezonde voeding, een gezonde levensstijl en een duurzame wijze van ondernemen. Het bedrijf in Harderwijk is de meest complete groothandel van de Natuur en voert een aantal eigen merken zoals Ekoland en LunaeTerra. De franchiseformule Natuurwinkel is ook onderdeel van Natudis en heeft op dit moment bijna 30 winkels door het hele land.
 
Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


En samen met de rest van het Superfoodies assortiment al een jaar bij UniPharma.
Jacco van Liere, Middelburg - 2018/01/29 14:44:53.000© BioJournaal.nl 2018