Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verkeerde boodschappen verstoren dieet

Biologisch afslankmenu aan huis bezorgd

Volgens onderzoek van DirectResearch, zou 31 procent van de Nederlanders graag willen afslanken. Een groot deel haakt al snel weer af. Voornaamste oorzaak is dat de overstap naar gezond eten te moeilijk is en men de verkeerde boodschappen doet. Voor deze groep heeft Ekomenu het Afslank menu samengesteld, een speciale maaltijdbox afgestemd op de wensen van deze groep.



"Het begin van het jaar is onder meer de tijd van goede voornemens over gezonder eten en wij gaan hierbij helpen", aldus Ekomenu directeur Jack Stroeken. "Het is voor consumenten niet makkelijk om opeens allemaal gezonde boodschappen te gaan doen en daarbij nieuwe recepten te bedenken. Het Afslank menu helpt om die goede voornemens uit te voeren."

Ekomenu specialiseert zich in menu's voor groepen met hele specifieke wensen. Zo heeft Ekomenu al gezonde leefstijlmenu's voor vegans, vegetariërs, zwangere vrouwen en mensen met allerlei allergieën. Het Afslank menu is de nieuwste toevoeging. Deze wordt geleverd in heel Nederland en in België.

Deze nieuwe box is onderdeel van Mijn Persoonlijk Menu dat wordt geïntroduceerd op De Nationale Gezondheidsbeurs die van 1 tot en met 4 februari wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Het marktonderzoek is uitgevoerd in oktober 2017 door DirectResearch onder 336 respondenten.

Voor meer informatie: www.ekomenu.com
Publicatiedatum: