Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mannenverzorgingslijn Kaerel skin care debuteert op Bio-beurs

In september 2017 is Kaerel skin care geïntroduceerd. Nu begeeft het bedrijf zich op de Bio-Beurs te Zwolle en de internationale markt op de Vivaness in Nürnberg. Kaerel skin care is een natuurlijke cosmeticalijn voor mannen. Zonder paraffine, parabenen en SLS. In plaats daarvan natuurlijk en verzorgend. De mannenhuid is immers anders en brengt andere wensen met zich mee. 



Eerder lanceerde de oprichtster van Kaerel, Esther, een natuurlijke verzorgingslijn voor baby's, kindjes en mama's, Petit&Jolie. Esther: "Een lijn voor mannen kon niet uitblijven. Tegenwoordig gebruiken kerels minimaal twee verzorgingsproducten terwijl er maar weinig natuurlijke
producten voor mannen zijn. Steeds meer en meer mannen vinden verzorging voor zichzelf belangrijk. Graag zonder gedoe en gewoon goed."

Kaerel skin care komt met drie producten op de markt: een shampoo en douchegel, scheercrème en een gezichtscrème. Alle producten bevatten uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn mede ontwikkeld door mannen.

De producten zijn te koop op kaerelskincare.com en zullen binnenkort bij diverse winkels verkrijgbaar zijn.

Voor meer informatie: www.kaerelskincare.com
Publicatiedatum: