Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs

Kom proeven op het Foodplein: twee dagen lang live cooking met topproducten van biologische kwaliteit door topchefs Jeroen van Deursen, Nel Schellekens en Han Everts. Volg hun (gratis) masterclasses. Ontmoet biologische groothandels en proef de nieuwste food producten.



Chef-koks op het Foodplein

Dat zijn Jeroen van Deursen, de Ďstoer-eerlijkí kokende chef-kok van het EKO-gecertificeerde restaurant Koetshuis Rhederoord en kop-tot-kontchef Nel Schellekens, chef-kok van Gasterij de Gulle Waard. Jeroen van Deursen kookt met de biologische producten van tien producenten en laat met slimme, creatieve recepturen zien dat biologisch koken niet per definitie duurder hoeft te zijn. Voor bezoekers van het Foodplein is dit de ultieme kans om deze producten op een andere, verrassende manier te proeven. Nel Schellekens demonstreert op beide dagen in verschillende sessies haar inventiviteit op het gebied van no waste cooking. Geen stengeltje, schilletje of steeltje laat ze onbenut in haar keuken en kiest bewust voor wat ze de Ďbijvangstí (mannetjesdieren) in onze voedselproductie noemt. Fans en nieuwsgierigen kunnen tijdens de Bio-beurs drie maal daags hun hart ophalen aan haar workshops. Han Everts, chef-kok van De Aubergerie in Amersfoort en lid van Les Amis Saisonnier, verzorgt een speciale masterclass op 18 januari. Zijn keuken is eigentijds Frans, gelardeerd met internationale invloeden. Hij werkt met seizoensproducten, liefst uit eigen regio: kersvers.
 

Gastheren van het Foodplein

De presentatie van het Foodplein is op woensdag 17 januari in handen van horeca-adviseur Andrť Brouwer en op donderdag 18 januari van gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen (gamechanger Food100).

Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl  

Publicatiedatum: 15-1-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-5-2018 Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar
9-5-2018 EKO-certificaat zilver voor Mr. & Mrs. Watson
8-5-2018 Kindermaaltijden Jamie Oliver bevatten meer calorieŽn en vet dan fastfood
7-5-2018 "Werken volgens 'no waste'-principe houdt me scherp"
7-5-2018 3x vegetarisch en vegan eten in Londen
3-5-2018 Museumrestaurant Schokland vernieuwd
3-5-2018 Biologisch Patatje Vrede en een bijzondere familiegeschiedenis
3-5-2018 Restaurant Water en Brood gaat weer open
2-5-2018 Bartrends: biologische groentencocktails
1-5-2018 Vriendinnen gaan los in de keuken met biologisch fingerfood
30-4-2018 Folder wijst toeristen op bio-adressen in Gouda
26-4-2018 "Nu serveren we geen voer meer maar voeding"
24-4-2018 Genomineerden Gaia Green Awards 2018 bekendgemaakt
23-4-2018 Klanten op excursie met jubilerend BD-Totaal
17-4-2018 Hoe organiseer je een eco-bruiloft?
16-4-2018 "Gaan wekelijks voor bio-zuivel naar de boerderij in Wilp"
13-4-2018 'Het leven is mooi' gekoppeld aan biologisch bewust eten op z'n Italiaans
12-4-2018 Nice & Nuts nu ook in kiloverpakkingen bij BD-Totaal
11-4-2018 EXKi heeft vierde filiaal in Nederland geopend
6-4-2018 'De tuin van de smid' viert jubileum tijdens verbouwing

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *