Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste editie Pureness en BioMechaTech op Bio-beurs 2018

Nieuw op de Bio-beurs te Zwolle dit jaar zijn de onderdelen Pureness en BioMechaTech.
 
Bezoekers van de Bio-beurs kunnen kennismaken met de nieuwste biologische producten en diensten en zich laten inspireren door meer dan 350 bedrijven en exposanten. Daarnaast zijn er zo’n 80 workshops, presentaties en lezingen. Bezoekers kunnen de sfeer proeven, de markt verkennen, kennismaken met nieuwe klanten en de band verstevigen met bestaande afnemers. Tickets bieden toegang tot de Bio-beurs én Pureness en de BioMechaTech.

Pureness

Het beursonderdeel Pureness legt het accent volledig op gezonde en natuurlijke lifestyle producten zoals biologische cosmetica en kleding. Met Pureness haakt de Bio-beurs in op de snelgroeiende vraag en nieuwste ontwikkelingen in de markt van gezonde en natuurlijke lifestyleproducten van hoge kwaliteit. In het workshopprogramma van de Bio-beurs is specifiek aandacht voor Pureness-onderwerpen zoals keurmerken voor natuurcosmetica en experts die hun verhalen delen.
 

BioMechaTech

Ook voor agrarische ondernemers is er een gloednieuw onderdeel op de beursvloer: de BioMechaTech. De biologische landbouw integreert in hoog tempo nieuwe technologische oplossingen die de biologische landbouw versterken. Het kloppend hart van de BioMechaTech is dan ook een expositie van innovatieve machines en mechanisatietechnieken. Van slimme grondwatermeting en geautomatiseerde melkrobotsystemen tot lichtgewicht schoffeltrekkers en innovatieve stalsystemen. Ook onderwerpen gerelateerd aan de BioMechaTech komen aan bod in het workshopprogramma van de Bio-beurs.
 

Opening

Koningin Máxima zal de beurs op woensdag 17 januari openen. Directeur Bavo van den Idsert: "Bionext is zeer vereerd, we laten Koningin Máxima graag zien welke concrete oplossingen biologische landbouw en voeding bieden voor maatschappelijke issues als klimaatverandering en biodiversiteit." Ook minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten zal bij de opening aanwezig zijn en een speech geven. Op woensdag 17 januari is de Bio-beurs geopend van 11.00 tot 21.00 en op donderdag 18 januari van 10.00 tot 19.00.
 
Voor meer informatie over de Bio-beurs: www.bio-beurs.nl
Publicatiedatum: