Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Luxe truffelolie traktatie voor connaisseurs"

Tholen – Italianen en tafelen: een match made in heaven. "Als je moeder Italiaans kookt, waarom zou je dan nog naar een restaurant gaan?" Martin Scorsese, de Amerikaanse regisseur van Siciliaanse komaf, kon het niet treffender verwoorden. Geïnspireerd op die gedachte introduceert BIO PLANÈTE nu een nieuwe 100 procent biologische truffelolie. "Een traktatie voor connaisseurs", aldus Judith Faller-Moog, de eigenaar van het bedrijf.

 

Voor deze olie zijn alleen verse Italiaanse witte Alba truffels uit Piëmont geselecteerd. De truffels worden 20 tot 35 dagen geweld in een premium Italiaanse olijfolie en geven in dat proces hun krachtige smaak en aroma af. Deze nieuwe gourmetolie is een van de weinige truffelproducten zonder toegevoegde etherische oliën of geurstoffen. Slechts een paar druppels volstaan om pastamaaltijden, risotto, aardappelschotels of carpaccio op smaak te brengen. Het design van het nieuwe label trekt de aandacht van klanten en benadrukt de exclusiviteit van deze olie. De Truffelolie is geschikt voor vegetariërs.



De producent van de koudgeperste extra virgin olijfolie komt uit het Zuiden van Italië en heeft jarenlange expertise op het gebied van de olijfteelt. Het zonnige gebied met de bijnaam 'dolce di rossano' staat hierom bekend.

BIO PLANÈTE is ook aanwezig op de Bio-beurs in Zwolle op 17 en 18 januari (standnummer: 178). Judith heeft hoge verwachtingen van de beurs. "We zien het als een mooie kans om klanten kennis te laten maken met een veelvoud aan hoogkwalitatieve oliën. Ze kunnen uiteraard zelf komen proeven van onze bestaande en nieuwe oliën, waaronder de Truffelolie en de proteïnemelen. Voor ons ook het ideale moment om met winkeleigenaren en vertegenwoordigers van groothandels te sparren."


Voor meer informatie: www.bioplanete.com