Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




"Luxe truffelolie traktatie voor connaisseurs"

Tholen Ė Italianen en tafelen: een match made in heaven. "Als je moeder Italiaans kookt, waarom zou je dan nog naar een restaurant gaan?" Martin Scorsese, de Amerikaanse regisseur van Siciliaanse komaf, kon het niet treffender verwoorden. GeÔnspireerd op die gedachte introduceert BIO PLAN»TE nu een nieuwe 100 procent biologische truffelolie. "Een traktatie voor connaisseurs", aldus Judith Faller-Moog, de eigenaar van het bedrijf.

 

Voor deze olie zijn alleen verse Italiaanse witte Alba truffels uit PiŽmont geselecteerd. De truffels worden 20 tot 35 dagen geweld in een premium Italiaanse olijfolie en geven in dat proces hun krachtige smaak en aroma af. Deze nieuwe gourmetolie is een van de weinige truffelproducten zonder toegevoegde etherische oliŽn of geurstoffen. Slechts een paar druppels volstaan om pastamaaltijden, risotto, aardappelschotels of carpaccio op smaak te brengen. Het design van het nieuwe label trekt de aandacht van klanten en benadrukt de exclusiviteit van deze olie. De Truffelolie is geschikt voor vegetariŽrs.  



De producent van de koudgeperste extra virgin olijfolie komt uit het Zuiden van ItaliŽ en heeft jarenlange expertise op het gebied van de olijfteelt. Het zonnige gebied met de bijnaam 'dolce di rossano' staat hierom bekend.

BIO PLAN»TE is ook aanwezig op de Bio-beurs in Zwolle op 17 en 18 januari (standnummer: 178). Judith heeft hoge verwachtingen van de beurs. "We zien het als een mooie kans om klanten kennis te laten maken met een veelvoud aan hoogkwalitatieve oliŽn. Ze kunnen uiteraard zelf komen proeven van onze bestaande en nieuwe oliŽn, waaronder de Truffelolie en de proteÔnemelen. Voor ons ook het ideale moment om met winkeleigenaren en vertegenwoordigers van groothandels te sparren."


Voor meer informatie: www.bioplanete.com

Publicatiedatum: 12-1-2018
Auteur: Vincent Verboom
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

19-1-2018 Vet verbranden met muesli eten
16-1-2018 De Smaakspecialist: behind the scenes
15-1-2018 Rijstvellen voor Vietnamese summer rolls
12-1-2018 Drie nieuwe smaken voor krachtkoek Biobite
12-1-2018 Bananenkoekjes zonder toegevoegde suiker
11-1-2018 Vikingen inspireren North Sea Salt Works
11-1-2018 Meesters van De Halm presenteert drie nieuwe producten
10-1-2018 Nieuw van TerraSana: Moerbei-crumble
8-1-2018 Bio-beurs: Maak kennis met Delicious & Sons
8-1-2018 Vier nieuwe producten en een kleurige 'look'
4-1-2018 "Glutenvrij nu echt een gevestigde productgroep"
22-12-2017 Superfood-chocolade met een persoonlijk tintje
22-12-2017 Akkerbouwbedrijf Donker Bio verdubbelt verwerkingscapaciteit
22-12-2017 Nieuw: LunaeTerra Italiaanse Extra Vierge olijfolie
18-12-2017 Natudis en Het Blauwe Huis starten samenwerking
15-12-2017 "CBD-producten inmiddels uit de taboesfeer"
13-12-2017 Tweede verkooppunt Eko Twente geopend in Delden
12-12-2017 Kroegliefde aan de basis van biologische olijfolie
27-11-2017 Recall moerbeien wit, paleo trail mix en noten-vruchtenmix
24-11-2017 "Mooie samenwerking tussen Ekoplaza, DO-IT en Indiase boeren"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *