Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




"Luxe truffelolie traktatie voor connaisseurs"

Tholen Ė Italianen en tafelen: een match made in heaven. "Als je moeder Italiaans kookt, waarom zou je dan nog naar een restaurant gaan?" Martin Scorsese, de Amerikaanse regisseur van Siciliaanse komaf, kon het niet treffender verwoorden. GeÔnspireerd op die gedachte introduceert BIO PLAN»TE nu een nieuwe 100 procent biologische truffelolie. "Een traktatie voor connaisseurs", aldus Judith Faller-Moog, de eigenaar van het bedrijf.

 

Voor deze olie zijn alleen verse Italiaanse witte Alba truffels uit PiŽmont geselecteerd. De truffels worden 20 tot 35 dagen geweld in een premium Italiaanse olijfolie en geven in dat proces hun krachtige smaak en aroma af. Deze nieuwe gourmetolie is een van de weinige truffelproducten zonder toegevoegde etherische oliŽn of geurstoffen. Slechts een paar druppels volstaan om pastamaaltijden, risotto, aardappelschotels of carpaccio op smaak te brengen. Het design van het nieuwe label trekt de aandacht van klanten en benadrukt de exclusiviteit van deze olie. De Truffelolie is geschikt voor vegetariŽrs.  



De producent van de koudgeperste extra virgin olijfolie komt uit het Zuiden van ItaliŽ en heeft jarenlange expertise op het gebied van de olijfteelt. Het zonnige gebied met de bijnaam 'dolce di rossano' staat hierom bekend.

BIO PLAN»TE is ook aanwezig op de Bio-beurs in Zwolle op 17 en 18 januari (standnummer: 178). Judith heeft hoge verwachtingen van de beurs. "We zien het als een mooie kans om klanten kennis te laten maken met een veelvoud aan hoogkwalitatieve oliŽn. Ze kunnen uiteraard zelf komen proeven van onze bestaande en nieuwe oliŽn, waaronder de Truffelolie en de proteÔnemelen. Voor ons ook het ideale moment om met winkeleigenaren en vertegenwoordigers van groothandels te sparren."


Voor meer informatie: www.bioplanete.com

Publicatiedatum: 12-1-2018
Auteur: Vincent Verboom
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-7-2018 Franse Idyl levert bio-kruiden en dr. A. Vogel kruidenzout
10-7-2018 Reeks recepten gelanceerd ter inspiratie voor gebruik biologische kokos
9-7-2018 "Mijn ongezouten mening over zout"
9-7-2018 Duurzaamheidsprogramma Cacao-Trace nu ook in Papoea Nieuw Guinea
5-7-2018 Zet temperatuurdip juist aan tot barbecueŽn?
2-7-2018 Bio-energyreep 'Precision bar' geeft consument precies wat hij nodig heeft
2-7-2018 Nieuw: Suikerarme, eiwitrijke en vezelrijke bio-granola's
29-6-2018 "De zoveelste lijn met olijfolie en olijven..."
28-6-2018 Hazelnootpastawijzer: Drie bio-hazelnootpasta's in top 10
21-6-2018 "Het is even schrikken, maar de beloning mag er zijn"
21-6-2018 "Productie oude Siciliaanse tarwerassen hoger dan ooit"
14-6-2018 Sinaasappel- gemberjam nieuw van Ekoland
11-6-2018 "Groot potentieel voor Cubaanse bio-export"
7-6-2018 Quinoa tricolore: resultaat van ketenproject
5-6-2018 Drie bio-boeren steken nek uit voor vergeten 'granen'
29-5-2018 Going Nuts, Choc-Kinly Good, Berry Madness
22-5-2018 Biologisch Nederlands graan blijft hot
22-5-2018 GoodyFood-klant wint 365 gratis repen
9-5-2018 Nieuw: Biologisch geteeld zeewier uit Spanje
8-5-2018 Nederland eerste Europese land met thee van eigen bodem

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *