Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

"Samenstelling beter op elkaar afgestemd"

Nieuwe honden- en kattenvoerverpakkingen Yarrah

Op de Bio-beurs in Zwolle zal Yarrah Organic Petfood de nieuwe verpakkingen van haar biologisch honden- en kattenvoer presenteren.
Naast het nieuwe uiterlijk van de droogvoerverpakkingen heeft Yarrah een aantal wijzigingen in het assortiment doorgevoerd. "De samenstelling van het droogvoer voor Puppy, Adult, Small Breed en Senior is beter op elkaar afgestemd, waardoor de overstap in voer van de ene levensfase naar de volgende soepeler verloopt. De variant Small Breed is, naast in 2kg zak, nu ook in een 5kg zak verkrijgbaar. Voor honden die moeite hebben met dierlijke eiwitten en tarwegluten is een brok aan het assortiment toegevoegd die zowel vegetarisch/veganistisch als tarwevrij is", legt Elise Ziere van Yarrah uit. De zakformaten van het droogvoer voor de kat zijn uitgebreid en nu beschikbaar in 800 gram, 2,4kg, 6kg en 10kg. Aan alle droogvoervarianten voor de kat is bovendien brandnetel en erwten toegevoegd vanwege de vele positieve eigenschappen, de extra eiwitten en vezels en de hoge acceptatie.

"Ons assortiment natvoer krijgt eveneens een nieuw uiterlijk", geeft Elise aan. Hoewel deze verpakkingen nog niet in de winkel beschikbaar zijn, kunnen bezoekers van de Bio-beurs al wel bij de stand van Yarrah het nieuwe uiterlijk van de blikken en alu-kuipjes komen bekijken. Tevens biedt dit de mogelijkheid om vragen te stellen over de biologische producten van Yarrah en het vernieuwde assortiment. Yarrah staat op standnummer 159.

Voor meer informatie: 
Elise Ziere
Yarrah Organic Petfood
Leeuwenhoekstraat 26
3846 CB Harderwijk
T: 0341-439850

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018