Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Vernieuwingen bij TerraSana worden zichtbaar op Bio-beurs

TerraSana is er ook dit jaar weer bij. Op 17 en 18 januari staat TerraSana met een stand (B.149) op de belangrijkste bio-vakbeurs van het jaar: Bio-beurs in Zwolle. Na opnieuw een jaar van veel vernieuwingen presenteert het TerraSana team een selectie van nieuwe en vernieuwde producten uit het uitgebreide assortiment van ruim 400 producten. Er is volop gelegenheid om te producten te bekijken, proeven, vragen te stellen en informatie uit te wisselen.
 


Nieuwe en vernieuwde producten

In 2017 heeft TerraSana hard verder gewerkt aan zijn merkidentiteit en het vernieuwen van de lijnen en producten. Ruim 150 producten werden in een nieuw jasje gestoken, waaronder de unieke broodproducten en chips. Nieuwe producten als triangles en choco-treats deden het direct goed. Producten met pure, vernieuwende recepturen die niet mogen ontbreken in de bio-winkel en TerraSana dan ook met trots presenteert op de Bio-beurs.Films over herkomst en productiewijze

In 2017 bracht TerraSana weer een bezoek aan een aantal Japanse producenten. Daar kwamen weer films uit voort die exact laten zien hoe authentiek de producten zijn en hoe traditioneel ze gemaakt worden. Natuurlijk ook te bekijken op de beurs.

Favoriete bio-product van het jaar

TerraSana is met de triangles (maïs en peulvruchten) genomineerd voor favoriete bio-product van het jaar. Stemmen kan op de beurs.Wanneer?

Woensdag 17 januari van 11:00–21:00 uur
Donderdag 18 januari van 10:00–19:00 uur

Waar?

Stand B.149, IJsselhallen, Zwolle

Voor meer informatie: www.terrasana.nl en www.bio-beurs.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018