Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gepresenteerd op de Bio-beurs

Uitbreiding line-up bodemverbeteraars en bolussen ECOstyle

ECOstyle presenteert drie nieuwe bolussen en twee nieuwe producten ter verbetering van de bodemgezondheid. Bolussen in de veehouderij worden steeds vaker toegepast. De toediening is gemakkelijk en de bolus wordt snel opgenomen door het lichaam. De K-Spirine bolus is voor een blijvend goede welzijn bij stress en spanning, de Panax Knoflookbolus voor een sterk immuunsysteem en blijvend goede uiergezondheid en de Triple Ca-P-Mg bolus welke het risico op melkziekte vermindert. De bolussen zijn 100% natuurlijk.


Bodemverbeteraar

Het Skal-gecertificeerde ExSol P is een biostimulant op basis van bacteriën die de fosfaatefficiëntie en dus wortelontwikkeling stimuleert. Agro-Fertiel is een biostimulant op basis van schimmels, bacteriën en gisten die de bodemweerbaarheid verbetert.

Nieuwsgierig naar de werking van de bolussen? Of nieuwsgierig naar de praktijkresultaten van de bodemverbeteraars? ECOstyle is te vinden op stand 241 voor het beantwoorden van vragen.



Voor meer informatie: www.ecostyle.nl
Publicatiedatum: