Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Asianuts gaat biologische Medjoul-dadels verkopen

De eerste container met biologische Medjoul-dadels is gearriveerd bij Asianuts. "Vanuit ons logistieke centrum in 's-Gravenzande bedienen we bijna heel Europa, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië", legt Gil Berholtz van Asianuts uit. Het bedrijf importeert de dadels uit de Jordaanvallei en werkt nauw samen met de telers. Daarom kunnen we flexibel zijn met concurrerende prijzen en kunnen we een breed assortiment producten aanbieden.


"We hebben drie soorten dadels, die door een machine met optische sensoren worden gesorteerd op basis van het percentage van de schil dat los zit van het fruit. Het verschil tussen de cijfers is alleen visueel en er is geen verschil in kwaliteit of smaak van het fruit Het kiezen van de juiste klasse en maat voor een bepaalde productcategorie is essentieel om de aantrekkelijkheid van het product in het schap te vergroten wat betreft zichtbaarheid en prijs."

Asianuts bedient zowel kleine als grote klanten. "We kunnen dozen of pallets leveren naar bijna elk punt in Europa/Scandinavië/EER, met behulp van logistieke netwerken en zelfs pakketdiensten indien nodig. We hebben ook de mogelijkheid om aangepaste verpakkings- en leveringsprogramma's te maken met retailers en tegelijkertijd kleine retailers en webshops te bedienen in heel Europa met kleine hoeveelheden", concludeert Gil.

De Medjoul-dadels staan bekend als de "Koning van de dadels" omdat ze 100% natuurlijk, groot en zacht zijn en een unieke zoete smaak hebben. De voedingswaarden van de Medjoul maken ze tot een natuurlijke gezonde powersnack en ideaal ingrediënt in shakes en andere gerechten. De Medjoul-dadels in de Jordaanvallei zijn meestal zachter en sappiger dan die van Arava of andere woestijngebieden. Alle biologische dadels van Asainuts hebben de EU-Organic-status, GlobalGAP- en BRC Food-certificaten.


Voor meer informatie:
Gil Berholz
Asianuts
M: +31 (0)6-48431863
gil@asianuts.net
www.asianuts.netPublicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018