Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

In aanloop naar Duurzaam Gebouwd Congres op 1 februari

10-punten Expertplan geeft visie op duurzamer Nederland

Duurzaam Gebouwd publiceert in de aanloop naar het Duurzaam Gebouwd Congres op 1 februari 2018 een 10-punten Expertplan. Tien experts met diverse invalshoeken geven in het plan hun visie op #VanGasLos, het centrale thema van het congres.

"We daagden visionairs uit om met een aanpak te komen om te versnellen naar een aardgasloze vastgoedvoorraad", vertelt Duurzaam Gebouwd-directeur Wietse Walinga. "De uitgewerkte stukken in het 10-punten Expertplan dienen als inspiratie en houvast om Nederland duurzamer te maken. Gezamenlijk gaan we de maatschappelijke verandering aan en versterken we elkaar bij het oppakken van de handschoen", aldus Wietse.


Innovatieve financiering en corporatie-strategieën

De tien geselecteerde experts geven hun visie vanuit uiteenlopende invalshoeken, waaronder innovatieve financiering, corporatiestrategieën, duurzame energiebronnen en -dragers, decentrale energieopwekking en het verlagen van investeringskosten. Betrokken experts zijn onder anderen John Mak van W/E Adviseurs, Ronald Schilt van Merosch, Thomas Dekker van Rabobank en Marco Bijkerk van Remeha. Het plan wordt gepresenteerd in de vorm van korte pitches en uitgereikt aan provincie Noord-Holland tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres.

Over Duurzaam Gebouwd Congres

Het Duurzaam Gebouwd Congres vindt plaats op 1 februari 2018 in het Cultuurgebouw te Hoofddorp.

Voor meer informatie:
www.DuurzaamGebouwdCongres.nl.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018