Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Optimum van geur, kleur en smaak"

Kruidige salademix onttroont blaadje sla



Tholen – In de plaatselijke Limburgse horeca is men al bekend met de 'Kruiden Power Salade' van Puur Aroma. Op de Bio-beurs in Zwolle zal het biologische kruidenbedrijf uit Margraten heel Nederland kennis laten maken met deze bijzondere salademix. "Het blaadje sla is passé. Onze mix op basis van bladpeterselie is een optimum van geur, kleur en smaak met extra veel vitaminen, mineralen en fytonutriënten", zegt Frank Radder van Puur Aroma. Een trend die vanuit het Verenigd Koninkrijk is overgewaaid. Puur Aroma deelt een stand (nummer 185) met Puur BY Marc. 



Veel reststromen van de Limburgse kruidenkwekerij vinden hun weg naar de biologische delicatessen van Puur BY Marc. Laatstgenoemde introduceert drie daarvan op de Bio-beurs, te weten groentensticks, kruidige snoeptomaatjes en gekonfijte citroenen. "Onze kruiden zijn geschikt voor gebruik in dressings, oliën en geleien. Kleur doet eten", besluit Frank.




Voor meer informatie: