Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verkiezing Favoriet Bioproduct 2018 tijdens Bio-beurs

Maar liefst dertien biologische producten gaan dit jaar de strijd met elkaar aan om de titel 'Favoriet Bioproduct 2018'. Direct bij binnenkomst op de biologische vakbeurs zijn alle deelnemende producten te bekijken en te proeven. Het beurspubliek kiest wie de favoriet 2018 wordt. De uitslag wordt op donderdag 18 januari om 16.15 uur bekend gemaakt op het Foodplein. De Verkiezing van het Favoriete Bioproduct is een initiatief van Bionext en BioNederland.
 
Jan Groen, voorzitter BioNederland: "De trend naar minder vlees en minder koolhydraten is duidelijk terug te zien in de productlanceringen. Ook spelen nieuwe bioproducten in op het tegengaan van verspilling." Aan de verkiezing doen alleen nieuwe biologische producten mee. Een product is nieuw als het op de markt geïntroduceerd is sinds de vorige Bio-beurs (januari 2017) of gelanceerd wordt op deze Bio-beurs. Het kan hierbij gaan om een nieuw product, nieuwe productpresentatie (bijvoorbeeld verpakking) of een nieuwe toepassing van een bestaand product. Vorig jaar won Biobite met hun koelverse koek de titel van Favoriet Bioproduct 2017.
 
De volgende producten doen mee aan de verkiezing voor favoriet Bioproduct 2018:
  1. BIO-Center ZANN - Sweet Dreams
  2. De Rit - Kikkererwtenchips Sour Cream & Onion
  3. Udea - Bananenbrood
  4. Florentin - Falafel burger
  5. Florentin - Hummus +
  6. KOOC – Kant-en-klaar maaltijden
  7. Eco Warehouse - Vejibag
  8. Eco Warehouse - SoapLift
  9. De Traay - Honing met cranberry
  10. Biobites - Kokos Koekjes Chuncky Banana
  11. Lovechock - Extra Pure
  12. Terra Sana - Triangles Maïs & Peulvruchten
  13. La Vie Est Belle - RizRiz
 
De biologische sector groeit steeds harder en ieder jaar wordt het biologische assortiment verder uitgebreid met nieuwe producten. De biologische vakwereld ontmoet elkaar jaarlijks op de Bio-beurs, dé vakbeurs voor en van biologisch Nederland. Deze wordt gehouden op 17 en 18 januari 2018, in de Ijsselhallen Zwolle. BioNederland en de Bio-beurs juichen verdere ontwikkeling van de sector toe en willen dit graag op de Bio-beurs een podium bieden door middel van de bioproductverkiezing. Hier willen we nieuwe producten in de spotlight zetten zodat alle beursbezoekers direct kunnen zien wat er het afgelopen jaar aan mooie nieuwe producten ontwikkeld zijn. Bezoekers van de Bio-beurs kunnen stemmen op hun favoriete bioproduct. De nieuwe producten zijn te vinden in de entreehal.

Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl
Publicatiedatum: