Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jackfruit: ontdekking voor de Vegan keuken

Jackfruit is een veganistisch alternatief voor vlees en dus geschikt voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs. De jackfruit groeit aan bomen en de rijpe vrucht smaakt naar een mix van banaan en ananas. De onrijpe vrucht daarentegen is door de vleesachtige structuur en de neutrale smaak, die zich goed met kruiden verbindt, een echte ontdekking voor de Vegan keuken. De Jackfruit lijkt op malse kip.

Lotoa Jackfruit is er in drie smaken: Naturel, Curry en Teriyaki. De Naturel variant is ideaal om zelf naar eigen inzicht te kruiden, te marineren en vervolgens te bakken. De twee varianten Curry en Teriyaki zijn kant-en-klaar en in 5 minuten te bereiden.



De voordelen van Lotao Jackfruit:
  • Het is 100% vegan & bio;
  • Het is calorie- & vetarm;
  • Het is rijk aan kalium, vitaminen, magnesium, vezels en antioxidanten;
  • Het is vrij van conserveringsstoffen;
  • De trend voor 2018.

Lotao Jackfruit is exclusief verkrijgbaar bij Natudis. Klik hier voor meer informatie.

Over Natudis

Natudis distribueert biologische (-dynamische) en reformproducten in de Benelux. Al meer dan 35 jaar zet de groothandel zich in voor gezonde voeding, een gezonde levensstijl en een duurzame wijze van ondernemen. Het bedrijf in Harderwijk is de meest complete groothandel van de Natuur en voert een aantal eigen merken zoals Ekoland en LunaeTerra. De franchiseformule Natuurwinkel is ook onderdeel van Natudis en heeft op dit moment bijna 30 winkels door het hele land.
Publicatiedatum: