Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Jackfruit: ontdekking voor de Vegan keuken

Jackfruit is een veganistisch alternatief voor vlees en dus geschikt voor veganisten, vegetariŽrs en flexitariŽrs. De jackfruit groeit aan bomen en de rijpe vrucht smaakt naar een mix van banaan en ananas. De onrijpe vrucht daarentegen is door de vleesachtige structuur en de neutrale smaak, die zich goed met kruiden verbindt, een echte ontdekking voor de Vegan keuken. De Jackfruit lijkt op malse kip.

Lotoa Jackfruit is er in drie smaken: Naturel, Curry en Teriyaki. De Naturel variant is ideaal om zelf naar eigen inzicht te kruiden, te marineren en vervolgens te bakken. De twee varianten Curry en Teriyaki zijn kant-en-klaar en in 5 minuten te bereiden.



De voordelen van Lotao Jackfruit:
  • Het is 100% vegan & bio;
  • Het is calorie- & vetarm;
  • Het is rijk aan kalium, vitaminen, magnesium, vezels en antioxidanten;
  • Het is vrij van conserveringsstoffen;
  • De trend voor 2018.

Lotao Jackfruit is exclusief verkrijgbaar bij Natudis. Klik hier voor meer informatie.

Over Natudis

Natudis distribueert biologische (-dynamische) en reformproducten in de Benelux. Al meer dan 35 jaar zet de groothandel zich in voor gezonde voeding, een gezonde levensstijl en een duurzame wijze van ondernemen. Het bedrijf in Harderwijk is de meest complete groothandel van de Natuur en voert een aantal eigen merken zoals Ekoland en LunaeTerra. De franchiseformule Natuurwinkel is ook onderdeel van Natudis en heeft op dit moment bijna 30 winkels door het hele land.

Publicatiedatum: 8-1-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-7-2018 Nieuw: Spicy Trio
14-6-2018 "Waardering voor de ambachtelijke kant van het bedrijf"
11-6-2018 Slechts 2% van de Duitsers is echt vegetariŽr
30-5-2018 DaniŽl Saat, Spirit: "Onze seitansteak staat op zichzelf"
25-4-2018 Vegetafel en Vegenement verhuizen terug naar Rotterdam
24-4-2018 Franse regering verbiedt vleesbenaming op vleesvervangers
16-4-2018 Markt voor vleesvervangers wint snel terrein
12-4-2018 "Mini Falafel veelzijdiger dan grote variant"
15-3-2018 "Hennepzaad is de nieuwe plantaardige proteÔnebron"
14-3-2018 Vanaf heden ook Farm Vegetables Smooth beschikbaar
12-3-2018 "Waardering voor positieve insteek Nationale Week Zonder Vlees"
8-3-2018 VegetariŽrsbond en Ekomenu slaan handen ineen
8-3-2018 Ook vegetariŽrs naar de biologische slager
8-3-2018 KidsProef: Speciale gastdocent in de Week Zonder Vlees
7-3-2018 'Nationale Week Zonder Vlees' om bewustwording te creŽren
5-3-2018 "Consumenten kopen graag voeding waar zeewier in zit"
5-3-2018 Nationale Week Zonder Vlees van start met meer dan 25.000 deelnemers
1-3-2018 "Veel variatie mogelijk met seitan"
30-1-2018 ĎKaasí van amandelen en cashewnoten
26-1-2018 "Zeewier maakt samenleving duurzamer"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *