Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ONOFF SPICES op de BioBeurs

Vier nieuwe producten en een kleurige 'look'

ONOFF SPICES presenteert op de Biobeurs in Zwolle vier nieuwe producten: biologische Thaise vissaus, limoenblad, pittige Thaise som tam dressing en een biologische zoetzure saus van de tamarinde peulvrucht. Ook wordt onthuld hoe de nieuwe vormgeving van ONOFF SPICES eruitziet.



De nieuwe producten:

  • Biologische Thaise vissaus, 100 procent natuurlijk en biologisch. De vis is gekweekt in zoet water en voedt zich met planten.
  • Gedroogd limoenblad, om een frisse smaak aan curries en soepen te geven.
  • 100 procent Thaise dressing voor groene papaja-salade (Som Tam). Deze vegetarische dressing is kant-en-klaar en helemaal biologisch.
  • Biologische zoetzure saus van de tamarinde peulvrucht. Voor oosterse groente-, vlees- en visgerechten.
De biologische Thaise vissaus, de Thaise som tam dressing en de tamarinde saus zijn door ONOFF SPICES ontwikkelt een 100 procent biologisch. Het limoenblad wordt door ONOFF SPICES zelf verbouwd met hulp van samenwerkende Thaise boeren.

Op de Biobeurs zijn ook voor het eerste de nieuwe verpakkingen van ONOFF SPICES te zien: de productgroepen hebben een eigen kleur en zijn gemakkelijker in de winkel te herkennen; de nieuwe display doosjes zijn gemakkelijk te openen, zijn stapelbaar en steviger en staan daardoor netter in het schap.

ONOFF SPICES, op de Biobeurs in Zwolle (op 17 en 18 januari 2018) te vinden in stand C-167, gaat weer koken, dus de nieuwe producten zijn te proeven.

ONOFF SPICES maakt in Thailand op natuurlijke en biologische wijze tientallen voedingsproducten om thuis zelf een (kant en klare) Aziatische maaltijd mee te bereiden: curry pasta's, woksauzen, kokosmelk, soepen, sambal en dressings.

Voor meer informatie:
info@onoffspices.nl
www.onoffspices.com




Publicatiedatum: