Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waarom de markt voor biologische wijn eerst niet stormliep

Het percentage van gecertificeerde biologische wijn blijft klein op de wereldwijde wijnmarkt. De moderne biologische wijnindustrie ontstond in de jaren '70 in de Verenigde Staten en West-Europa, maar had moeite grip te krijgen op de voedingsmiddelenmarkt, in vergelijking met andere producten en dranken, waaronder biologische thee.



Er is onderzoek gedaan naar de geschiedenis van biologische wijn, in dit document staat het een uitvoerig onderzoek waarin in wordt gegaan op de hobbels op de weg die de biologische wijnindustrie in haar begindagen kende. 

Publicatiedatum: