Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Op Aeres Hogeschool Dronten

16 januari: Inspiratiesessie Kringlooplandbouw

Ineens heeft iedereen het er over. Kringlooplandbouw gebaseerd op de kracht en efficiëntie van natuurlijke processen, als oplossing om toch voldoende voedsel te produceren met een beperkte beschikbaarheid van grondstoffen en land. Waarin zit hem de clou? Martin Scholten heeft er opiniestukken over geschreven in Financieel Dagblad en Trouw. In deze inspiratiesessie neemt hij je mee in zijn zienswijzen, zodat je wordt uitgedaagd te bedenken wat jij aan kringlooplandbouw kan gaan bijdragen.

Martin Scholten is algemeen directeur Animal Sciences van Wageningen University & Research (WUR). Hij is alumnus van de Vrije Universiteit Amsterdam waar hij is opgeleid tot ecoloog. Na een loopbaan bij TNO is Scholten bij WUR terecht gekomen als directeur visserijonderzoek. Inmiddels is hij al weer 10 jaar eindverantwoordelijk voor de Animal Sciences, met een eigen kijk op de toekomst van de veehouderij. Zo was Scholten onder andere lid van de commissie Nijpels over de versnelling van de verduurzaming in de Nederlandse veehouderij. En is hij internationaal actief in het Europese platform Animal Task Force en de Global Research Alliance on agricultural greenhouse gases. Afgelopen jaar (2017) heeft hij zich ontpopt als pleitbezorger voor de kringlooplandbouw, een mooie reden om zich in een inspiratiesessie te presenteren.

Datum: dinsdag 16 januari 2018
Tijd: 12.45-13.05 uur, met aansluitend een netwerklunch
Locatie: Aeres Hogeschool Dronten, De Drieslag 2 in Dronten

Aanmelden is niet nodig. Vrije inloop. Vragen? Mail de afdeling Marketing & Communicatie: evenementen.hogeschool.dronten@aeres.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018