Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Mooie prestatie tussen alle gevestigde A-merken"

Kaas in ’t Bakkie beste kant-en-klaar product van het jaar

Tholen – Voor Kaas in 't Bakkie is het een jaar van uitersten. Werd in mei hun karakteristieke foodtruck nog buitgemaakt (om niet lang daarna weer te worden teruggevonden), zojuist is hun biologische kaasfondue uitgeroepen tot Beste Product van het Jaar 2017-2018 in de categorie kant-en-klaarmaaltijden. Ruim 47.000 consumenten brachten hun stem uit binnen 37 categorieën. "Het is geweldig voor ons als klein bedrijf om eruit te springen tussen zulke grote bedrijven en gigantische A-merken", laat mede-eigenaar Paul Rodenberg optekenen. Door deze erkenning mag het Amsterdamse bedrijf het pas verworven label het komende jaar op de verpakking zetten.

 

"Natuurlijk is ons product zelf ook een A-merk. Met als wezenlijk verschil dat we niet beschikken over de budgetten van de gevestigde A-merkfabrikanten. Dan kijk je toch even op als je uiteindelijk een prijs van dergelijke allure in de wacht sleept", vult algemeen directeur Bob van Oosterhout aan.



De producten vinden tijdens de feestdagen gretig aftrek in geschenkpakketten. De verkoop houdt in de regel aan tot mei, waarna een kort "zomerdipje" volgt, om ná die periode, als het kwik weer daalt, weer te gaan pieken, vertelt Bob.



Later deze maand introduceert Kaas in ’t Bakkie een verse kaasfondue in grootverpakking voor de horeca. In 2016 won Kaas in 't Bakkie de eerste editie van de AH Product Pitch, een prijs voor jonge ondernemers met een innovatief product.

Zie voor meer informatie:
Kaas in 't Bakkie