Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Meer dan 1000 consumenten hebben deelgenomen"

Winnaar najaarsactie Bio+ bekend

In de periode van 1 september tot en met 31 oktober heeft Bio+ een najaarsactie gehouden. Bij aankoop van vijf Bio+ producten maakte men kans op één van de 100 boodschappenpakketten, één van de 25 wellness arrangementen of de hoofdprijs: een 8-daagse reis voor 2 personen naar Ibiza.

"Het was voor ons de eerste keer dat we op deze manier een langdurige actie hielden, met onder andere communicatie op ons melkpak, een radiocommercial en social media-campagne", vertelt Kristel Peters van Bio+. "Het bleek een groot succes want meer dan 1000 consumenten hebben deelgenomen en hun aankoopbon ingezonden. Inmiddels zijn alle winnaars bekend en heeft iedereen hun gewonnen prijs ontvangen. En afgelopen donderdag hebben we de hoofdprijs uitgereikt."



Kristel vervolgt: "We hebben door de actie gemerkt dat er veel trouwe Bio+-klanten zijn. De actie heeft er toe bijgedragen dat deze groep is uitgebreid en het is dan extra leuk om mensen blij te mogen maken met één van de mooie prijzen." De hoofdprijs viel in Rijswijk en de reis is inmiddels geboekt. De vliegmiles worden door Bio+ gecompenseerd via www.greenseat.nl.
 
Op de foto overhandigt Kristel Peters van Bio+ de hoofdprijs aan de winnaars. Bio+ werkt op dit moment samen met ongeveer 40 producenten. Gezamenlijk zorgen zij voor een assortiment van meer dan 350 producten. Daarmee bevindt Bio+ zich in alle categorieën van de supermarkt, van vers tot kruidenierswaren en diepvries.

Voor meer informatie: www.bio-plus.nl
Publicatiedatum: