Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Gepresenteerd door een chef-kok

Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs

Jeroen van Deursen, chef-kok van EKO-restaurant Koetshuis Rhederoord, komt verschillende proeverijen verzorgen op het Foodplein van de Bio-beurs op 17 en 18 januari 2018. Twee dagen lang zal Jeroen in sessies van ongeveer 30-45 minuten de bezoekers van de beurs culinair verrassen met allerlei heerlijke gerechtjes bereid met biologische producten.

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Restaurant Koetshuis Rhederoord is te vinden op het prachtige Landgoed Rhederoord in het dorpje De Steeg, vlakbij Arnhem. Het restaurant werkt met bijzondere producten: zoveel mogelijk biologisch en het liefst wat de streek en het seizoen te bieden hebben. Op die manier draagt het restaurant bij aan het creëren van een pesticidevrije wereld en aan het terugbrengen van de CO2-emissies die ontstaan door transport. "We proberen producten voor zich te laten spreken, zodat ze echt tot hun recht komen", zegt Jeroen van Deursen.


Jeroen van Deursen. Foto: Jan Peter Fiering.

Boek een proeverij

De Bio-beurs biedt zijn standhouders de mogelijkheid een proeverij, bereid door Jeroen van Deursen, te boeken. Zo brengt u uw product op een unieke manier onder de aandacht van de beursbezoekers. De proeverij wordt opgenomen in het programma van het Foodplein.
 

Interesse?

Heeft u interesse in een proeverij verzorgd door chef-kok Jeroen van Deursen? Neem een kijkje op de website van de Bio-beurs of neem contact op met renata@bio-beurs.nl.

Publicatiedatum :



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018