Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Gepresenteerd door een chef-kok
Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs

Jeroen van Deursen, chef-kok van EKO-restaurant Koetshuis Rhederoord, komt verschillende proeverijen verzorgen op het Foodplein van de Bio-beurs op 17 en 18 januari 2018. Twee dagen lang zal Jeroen in sessies van ongeveer 30-45 minuten de bezoekers van de beurs culinair verrassen met allerlei heerlijke gerechtjes bereid met biologische producten.

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Restaurant Koetshuis Rhederoord is te vinden op het prachtige Landgoed Rhederoord in het dorpje De Steeg, vlakbij Arnhem. Het restaurant werkt met bijzondere producten: zoveel mogelijk biologisch en het liefst wat de streek en het seizoen te bieden hebben. Op die manier draagt het restaurant bij aan het creŽren van een pesticidevrije wereld en aan het terugbrengen van de CO2-emissies die ontstaan door transport. "We proberen producten voor zich te laten spreken, zodat ze echt tot hun recht komen", zegt Jeroen van Deursen.


Jeroen van Deursen. Foto: Jan Peter Fiering.

Boek een proeverij

De Bio-beurs biedt zijn standhouders de mogelijkheid een proeverij, bereid door Jeroen van Deursen, te boeken. Zo brengt u uw product op een unieke manier onder de aandacht van de beursbezoekers. De proeverij wordt opgenomen in het programma van het Foodplein.
 

Interesse?

Heeft u interesse in een proeverij verzorgd door chef-kok Jeroen van Deursen? Neem een kijkje op de website van de Bio-beurs of neem contact op met renata@bio-beurs.nl.

Publicatiedatum: 13-12-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet
21-11-2017 "Bouillon nieuwe thee, koffie en anti-katerdrank ineen"
16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018
15-11-2017 Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward
10-11-2017 Deventer Stadsboeren halen voedsel uit de anonimiteit

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *