Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oliën Tisserand Aromatherapy krijgen nieuw design

Tisserand Aromatherapy, specialist in aromatherapie, introduceert een nieuw design voor de verpakking van etherische oliën. Ook is het aanbod voor de detailhandel uitgebreid. Het frisse uiterlijk met de duidelijke(re) informatieweergave op de FSC-verpakking maakt de oliën meer tot een blikvanger op het schap. Zo is meteen duidelijk dat het gaat om 100% natuurlijke, pure etherische oliën.



Met de oliën van Tisserand Aromatherapy kan de consument thuis zelf de voordelen van aromatherapie verkennen. De oliën kunnen bijvoorbeeld toegepast worden om een ruimte te parfumeren via verdamping of diffusie. Gemengd met een plantaardige basisolie kunnen ze gebruikt worden voor massage en huidverzorging. 



Voor de retail is er een authentiek houten display beschikbaar, zodat de oliën beter gepresenteerd kunnen worden. De etherische oliën van Tisserand Aromatherapy zijn biologisch gecertificeerd, in het wild gewonnen en verantwoord geoogst. 



Producten van Tisserand Aromatherapy worden nooit getest op dieren, bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn dus ook geschikt voor veganisten. 

Voor meer informatie:
Publicatiedatum: