Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe choco-treats van TerraSana

TerraSana blijft vernieuwen. Afgelopen week introduceerde het merk weer een nieuwe lijn met biologische producten: choco-treats. Geen reguliere chocolaatjes, maar zeven unieke soorten die uit een verrassende mix van ingrediƫnten bestaan. "Onze favoriet? Amandelen gehuld in witte chocolade met kurkuma, gerold in kokos", vertelt Ingrid Duifhuizen.



Ingrid: "It's the inside that counts. De kern van de choco-treats bestaat dan ook uit topkwaliteit noten, zuidvruchten, kokos of gember van faire komaf. Het laagje chocolade en het jasje van bijvoorbeeld kokos of kaneel maken de treats helemaal af. Hier kun je heerlijk van genieten, alleen of samen. Door de luxe uitstraling zijn deze choco-treats perfect als presentje of op tafel tijdens de feestdagen, maar het is ook echt begrijpelijk als je jezelf hiermee verwent. En in het schap? Daar zal de klant ongetwijfeld verleid worden. Bestellen kan nu met een introductiekorting van 15%."



Voor meer informatie: www.terrasana.nl
Publicatiedatum: