Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt

Vers & Fijn Benelux lanceert per 1 december aanstaande een innovatief online foodplatform genaamd Verstrade. Dit foodplatform is bedoeld voor ambachtelijke foodproducenten die rechtstreeks zaken willen doen met de Nederlandse horecamarkt.

Verstrade faciliteert in online bestel Ėen betaalgemak en biedt tevens een landelijk dekkende fijnmazige distributie aan naar de B2B markt. Vers&Fijn Benelux B.V. verwacht dat het aantal deelnemende online foodbedrijven eind van dit jaar al op foodproducenten/verwerkers/importeurs staat. Het kenmerk van de foodproducent is dat een hoog ambachtskarakter en transparantie van oorsprong kent en producten op verantwoorde wijze worden geproduceerd. Er bestaat grote belangstelling vanuit restaurants, hotels, speciaalzaken, delicatessenwinkels, catering en zorginstellingen om bestellingen efficiŽnter te doen en meer (streek) producten rechtstreeks bij producenten in te kopen zonder tussen kanalen. De geconditioneerde fijnmazige vers distributie van Vers&Fijn Benelux is de schakel tussen producent en zakelijke afnemersmarkt.



Het unieke online bestelconcept biedt foodproducenten landelijke verkrijgbaarheid  van lokale en authentieke food producenten aan en biedt voor de horecamarkt meer inspiratie en dagvers producten op 1 gezamenlijk platform. De categorieŽn met producenten in vlees, vis, zuivel, AGF, delicatessen, brood en banket, wijn zal een geheel transparant karakter tonen met prijzen en profiel van de producent en storytelling.

Het platform Verstrade en de organisatie van Vers&Fijn Benelux speelt in op verduurzaming door de keten korter, sneller, efficiŽnter, schoner en transparanter te maken. De horeca zal kleinere bestellingen op basis van dagelijkse behoefte online kunnen plaatsen, waardoor voedselverspilling drastisch gaat verminderen. In 2020 wil Vers & Fijn Benelux  de fijnmazige distributie in geheel Nederland voor de horecamarkt met elektrische voertuigen beleveren.

Vers&Fijn Benelux is een onafhankelijke distributeur van koelvers producten waarbij MVO en innovatie een bepalend onderdeel zijn. Voor meer dan 100 foodproducenten distribueert Vers & Fijn Benelux dagelijks naar de  zakelijke markt. Voor meer informatie over Verstrade kunt u terecht bij M .Alsalhi en L. Nolen, via 030 2270438 of via klantenservice@versenfijn.nl.

Vers & Fijn Benelux staat van 8 tot en met 11 januari 2018 op de Horecava Amsterdam (hal 7).

Publicatiedatum: 16-11-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet
21-11-2017 "Bouillon nieuwe thee, koffie en anti-katerdrank ineen"
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018
15-11-2017 Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward
10-11-2017 Deventer Stadsboeren halen voedsel uit de anonimiteit

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *