Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward

Op 14 november heeft Niels Gouda, eigenaar van restaurant Natuurlijk, Egmond aan Zee de horeca duurzaamheid award Falco Eleanorae 2017 overhandigd gekregen. 
 
De Falco Eleanorae Award is onderdeel van de Gaia Green Awards voor horecabedrijven zie zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. Hij wordt uitgereikt aan een horecalocatie die uitblinkt op het gebied van eerlijke en verantwoorde voeding.



Vorige winnaars

Winnaars van de eerdere edities:
  • 2012: restaurant Eendracht, Rotterdam
  • 2013: OSP catering
  • 2014: Erasmus Paviljoen, Rotterdam
  • 2015: restaurant Paisan, Hilversum
  • 2016: Biologisch cafe restaurant Logica, Leiden 

De vakjury bestaat dit jaar uit:
  • Erik van Dijk (Green Key Nederland)
  • Lonneke de Kort (Bookdifferent.com)
  • Christine Absil (Good Fish Foundation)
  • Lenneke Post – Schot (Biojournaal)
  • André Brouwer (EKO keurmerk)
  • Gregor Christiaans (Olijfbedrijf)
  • Machiel van Dooren (Made Blue Foundation)
 

hetWerkvan

Het kunstwerk is gemaakt door een kunstenaar van 'hetWerkvan'. Femke Riel: "Wij hebben als doel om onze kunstenaars met een beperking een podium te bieden. Via de samenwerking met de Gaia Green Awards, waarin onze kunstenaars de awards ontwikkelen, komen we weer een stapje dichterbij onze droom."
 
Voor meer informatie: www.gaiagreenawards.nl
Publicatiedatum: