Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Op 14 november heeft Niels Gouda, eigenaar van restaurant Natuurlijk, Egmond aan Zee de horeca duurzaamheid award Falco Eleanorae 2017 overhandigd gekregen.
De Falco Eleanorae Award is onderdeel van de Gaia Green Awards voor horecabedrijven zie zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. Hij wordt uitgereikt aan een horecalocatie die uitblinkt op het gebied van eerlijke en verantwoorde voeding.
Vorige winnaars
Winnaars van de eerdere edities:
2012: restaurant Eendracht, Rotterdam
2013: OSP catering
2014: Erasmus Paviljoen, Rotterdam
2015: restaurant Paisan, Hilversum
2016: Biologisch cafe restaurant Logica, Leiden
De vakjury bestaat dit jaar uit:
Erik van Dijk (Green Key Nederland)
Lonneke de Kort (Bookdifferent.com)
Christine Absil (Good Fish Foundation)
Lenneke Post – Schot (Biojournaal)
André Brouwer (EKO keurmerk)
Gregor Christiaans (Olijfbedrijf)
Machiel van Dooren (Made Blue Foundation)
hetWerkvan
Het kunstwerk is gemaakt door een kunstenaar van 'hetWerkvan'. Femke Riel: "Wij hebben als doel om onze kunstenaars met een beperking een podium te bieden. Via de samenwerking met de Gaia Green Awards, waarin onze kunstenaars de awards ontwikkelen, komen we weer een stapje dichterbij onze droom."