Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward

Op 14 november heeft Niels Gouda, eigenaar van restaurant Natuurlijk, Egmond aan Zee de horeca duurzaamheid award Falco Eleanorae 2017 overhandigd gekregen. 
 
De Falco Eleanorae Award is onderdeel van de Gaia Green Awards voor horecabedrijven zie zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. Hij wordt uitgereikt aan een horecalocatie die uitblinkt op het gebied van eerlijke en verantwoorde voeding.



Vorige winnaars

Winnaars van de eerdere edities:
  • 2012: restaurant Eendracht, Rotterdam
  • 2013: OSP catering
  • 2014: Erasmus Paviljoen, Rotterdam
  • 2015: restaurant Paisan, Hilversum
  • 2016: Biologisch cafe restaurant Logica, Leiden 

De vakjury bestaat dit jaar uit:
  • Erik van Dijk (Green Key Nederland)
  • Lonneke de Kort (Bookdifferent.com)
  • Christine Absil (Good Fish Foundation)
  • Lenneke Post – Schot (Biojournaal)
  • André Brouwer (EKO keurmerk)
  • Gregor Christiaans (Olijfbedrijf)
  • Machiel van Dooren (Made Blue Foundation)
 

hetWerkvan

Het kunstwerk is gemaakt door een kunstenaar van 'hetWerkvan'. Femke Riel: "Wij hebben als doel om onze kunstenaars met een beperking een podium te bieden. Via de samenwerking met de Gaia Green Awards, waarin onze kunstenaars de awards ontwikkelen, komen we weer een stapje dichterbij onze droom."
 
Voor meer informatie: www.gaiagreenawards.nl

Publicatiedatum: 15-11-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet
21-11-2017 "Bouillon nieuwe thee, koffie en anti-katerdrank ineen"
16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018
10-11-2017 Deventer Stadsboeren halen voedsel uit de anonimiteit

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *