Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward

Op 14 november heeft Niels Gouda, eigenaar van restaurant Natuurlijk, Egmond aan Zee de horeca duurzaamheid award Falco Eleanorae 2017 overhandigd gekregen. 
 
De Falco Eleanorae Award is onderdeel van de Gaia Green Awards voor horecabedrijven zie zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. Hij wordt uitgereikt aan een horecalocatie die uitblinkt op het gebied van eerlijke en verantwoorde voeding.



Vorige winnaars

Winnaars van de eerdere edities:
  • 2012: restaurant Eendracht, Rotterdam
  • 2013: OSP catering
  • 2014: Erasmus Paviljoen, Rotterdam
  • 2015: restaurant Paisan, Hilversum
  • 2016: Biologisch cafe restaurant Logica, Leiden 

De vakjury bestaat dit jaar uit:
  • Erik van Dijk (Green Key Nederland)
  • Lonneke de Kort (Bookdifferent.com)
  • Christine Absil (Good Fish Foundation)
  • Lenneke Post – Schot (Biojournaal)
  • André Brouwer (EKO keurmerk)
  • Gregor Christiaans (Olijfbedrijf)
  • Machiel van Dooren (Made Blue Foundation)
 

hetWerkvan

Het kunstwerk is gemaakt door een kunstenaar van 'hetWerkvan'. Femke Riel: "Wij hebben als doel om onze kunstenaars met een beperking een podium te bieden. Via de samenwerking met de Gaia Green Awards, waarin onze kunstenaars de awards ontwikkelen, komen we weer een stapje dichterbij onze droom."
 
Voor meer informatie: www.gaiagreenawards.nl

Publicatiedatum: 15-11-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

23-4-2018 Klanten op excursie met jubilerend BD-Totaal
17-4-2018 Hoe organiseer je een eco-bruiloft?
16-4-2018 "Gaan wekelijks voor bio-zuivel naar de boerderij in Wilp"
13-4-2018 'Het leven is mooi' gekoppeld aan biologisch bewust eten op z'n Italiaans
12-4-2018 Nice & Nuts nu ook in kiloverpakkingen bij BD-Totaal
11-4-2018 EXKi heeft vierde filiaal in Nederland geopend
6-4-2018 'De tuin van de smid' viert jubileum tijdens verbouwing
3-4-2018 Dapp Frietwinkel nu ook in Leiden
3-4-2018 "We gaan zelf naar de bio-boeren om producten te selecteren"
3-4-2018 Firma Pickles nu ook in Den Bosch
3-4-2018 "Regelmatig herken ik in het restaurant gasten van onze proeverijen"
30-3-2018 "Op zoek naar leverancier biologische groenten"
29-3-2018 'De Vleesch Lobby' opent in Den Haag
29-3-2018 "Vegan catering wordt de volgende trend"
29-3-2018 Verse, biologische en duurzame voeding op de IJssel
28-3-2018 Bradley's introduceert vernieuwde productlijn onder Bradley's Organic
27-3-2018 "Wij maken biologisch meer mainstream bij klanten en leveranciers"
27-3-2018 Een impressie van de eerste Nederlandse Pret a Manger
26-3-2018 Avonturenpark Hellendoorn zet in op verantwoord eten en drinken
26-3-2018 "EKO-keurmerk 100% is makkelijker dan 60%"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *