Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




"Men vond de ambiance heel mooi"
Fotoreportage: Proeverij v/d Natuur 'op het juiste spoor'

Tholen - Het Spoorwegmuseum vormde gisterenavond een prachtig decor voor de jaarlijkse Proeverij v/d Natuur. Circa 50 leveranciers hadden zich verzameld op het stationsplein van het museum. Zij lieten de klanten van Natudis en Kroon Biologische Verswaren genieten van de zeer uiteenlopende producten en presenteerden de laatste toevoegingen in hun aanbod. Hiermee gaven ze hen meteen ideeën mee voor in de winkel. Biojournaal was bij de proeverij aanwezig en maakte een uitgebreide fotoreportage met daarin alle aanwezige leveranciers. Klik hier om deze fotoreportage te bekijken.



Voorafgaand aan de Proeverij v/d Natuur kregen de klanten een biologische lunch aangeboden. Met daaropvolgend de lezing 'Hoe maak je van je klant een echte fan' (door Rick Koster) en een workshop. Hiervoor kon men uit drie verschillende workshops kiezen, namelijk: 'Lekker koken met seitan, tofu en tempeh' met Jeroen Look, 'Umami' met Guus Vredenburg en 'Klanttevredenheid' met Karin Melissen. "Het dagprogramma is bijgewoond door 130 mensen en op de proeverij zijn naar schatting zelfs meer dan 200 mensen af gekomen", vertelt Janneke Schmidt, medewerker Retailcommunicatie bij Natudis.

De medewerkers van Natudis en Kroon kregen lovende reacties over de locatie en de zeer sfeervolle ambiance die daardoor ontstond. Op verschillende plekken kregen de aanwezigen de kans om tussen het proeven door bij te praten. Daar maakten veel aanwezigen dankbaar gebruik van. Janneke beaamt dit. "De reacties waren heel positief, men vond de ambiance heel mooi. De locatie gaf ons de gelegenheid om de proeverij veel breder op te zetten dan voorheen en er was ruimte voor meerdere zitjes waardoor er voldoende gelegenheid was om bij te kletsen."



Janneke geeft aan dat de aanwezige leveranciers vanuit de inkoopafdeling benaderd zijn om deel te nemen aan de proeverij. Er stonden met onder andere Tlant Farm Bakery, Simone a Soif en Van Meines Vis ook verschillende debutanten op het stationsplein. "We vinden het erg belangrijk om ook echt iets nieuws te laten zien."

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie:

Janneke.schmidt@natudis.nl, www.natudis.nl en www.kroonbiologisch.nl 

Publicatiedatum: 14-11-2017
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

15-8-2018 De Groene Hond opent 25 augustus
13-8-2018 Alnatura breidt haar directie uit
10-8-2018 Groeiende Thaise bio-markt heeft nog zijn problemen
9-8-2018 Supermarkten halen 23,3% van de omzet uit producten met korting
9-8-2018 Vitaminstore ziet ruimte voor 20 extra Nederlandse winkels
8-8-2018 Kleinere Duitse natuurvoedingswinkels strijden om te overleven
7-8-2018 "Verkoop van glutenvrije producten sinds 2014 bijna verdubbeld"
6-8-2018 Carrefour neemt Franse bio-keten So.bio over
6-8-2018 Marqt maakt opnieuw geen winst
19-7-2018 Denn's Biomarkt wordt nog regionaler
18-7-2018 "Bio moet meer zijn dan voeding alleen"
18-7-2018 VS: Albertsons begint met Instacart biologische online supermarkt
16-7-2018 Merendeel Vlaamse consumenten schat milieu-impact aankoop bio-producten laag in
16-7-2018 Wasteless test systeem met 'tht-kortingen' in Nederland
16-7-2018 Nieuw-Zeeland: Heeft de biologische sector nieuwe regels nodig?
12-7-2018 Ekoplaza: eerste 'gifvrije supermarkt' van Nederland
12-7-2018 Bezorgdienst Ekoplaza scoort 7,9 in consumentenonderzoek
12-7-2018 "Onze bio-producten zijn 20 à 30% goedkoper dan nationale merken"
12-7-2018 Dit najaar weer basiscursus productkennis en klantgerichtheid
12-7-2018 Natuurvoedingswinkel Spruit gaat sluiten

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *