Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




"Men vond de ambiance heel mooi"
Fotoreportage: Proeverij v/d Natuur 'op het juiste spoor'

Tholen - Het Spoorwegmuseum vormde gisterenavond een prachtig decor voor de jaarlijkse Proeverij v/d Natuur. Circa 50 leveranciers hadden zich verzameld op het stationsplein van het museum. Zij lieten de klanten van Natudis en Kroon Biologische Verswaren genieten van de zeer uiteenlopende producten en presenteerden de laatste toevoegingen in hun aanbod. Hiermee gaven ze hen meteen ideeën mee voor in de winkel. Biojournaal was bij de proeverij aanwezig en maakte een uitgebreide fotoreportage met daarin alle aanwezige leveranciers. Klik hier om deze fotoreportage te bekijken.



Voorafgaand aan de Proeverij v/d Natuur kregen de klanten een biologische lunch aangeboden. Met daaropvolgend de lezing 'Hoe maak je van je klant een echte fan' (door Rick Koster) en een workshop. Hiervoor kon men uit drie verschillende workshops kiezen, namelijk: 'Lekker koken met seitan, tofu en tempeh' met Jeroen Look, 'Umami' met Guus Vredenburg en 'Klanttevredenheid' met Karin Melissen. "Het dagprogramma is bijgewoond door 130 mensen en op de proeverij zijn naar schatting zelfs meer dan 200 mensen af gekomen", vertelt Janneke Schmidt, medewerker Retailcommunicatie bij Natudis.

De medewerkers van Natudis en Kroon kregen lovende reacties over de locatie en de zeer sfeervolle ambiance die daardoor ontstond. Op verschillende plekken kregen de aanwezigen de kans om tussen het proeven door bij te praten. Daar maakten veel aanwezigen dankbaar gebruik van. Janneke beaamt dit. "De reacties waren heel positief, men vond de ambiance heel mooi. De locatie gaf ons de gelegenheid om de proeverij veel breder op te zetten dan voorheen en er was ruimte voor meerdere zitjes waardoor er voldoende gelegenheid was om bij te kletsen."



Janneke geeft aan dat de aanwezige leveranciers vanuit de inkoopafdeling benaderd zijn om deel te nemen aan de proeverij. Er stonden met onder andere Tlant Farm Bakery, Simone a Soif en Van Meines Vis ook verschillende debutanten op het stationsplein. "We vinden het erg belangrijk om ook echt iets nieuws te laten zien."

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie:

Janneke.schmidt@natudis.nl, www.natudis.nl en www.kroonbiologisch.nl 

Publicatiedatum: 14-11-2017
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-11-2017 Idea opent eerste drie biologische winkels in Servië
13-11-2017 Origin’O brengt beleving in vernieuwde winkel in Brugge
9-11-2017 "Als alle 150 aangesloten bio-winkels hetzelfde realiseren, dan zijn we er"
9-11-2017 Bioshop Zonder Meer geopend in Gorinchem
7-11-2017 Spanje: franchiserschap leeft op dankzij bio-producten
7-11-2017 Merkleveranciers haken in op 'Geen BTW op bio'-actie
7-11-2017 Aldi: "Gaan onverminderd door met uitbreiding bio-AGF"
6-11-2017 Verbroedering door 'Geen BTW op Bio'-campagne
3-11-2017 Bio-trend stijgt enorm in Duitse retail
3-11-2017 Frankrijk: Auchan opent zijn eerste bio-winkel
2-11-2017 Shelter Organics neemt 3 Natuurwinkels over
2-11-2017 Enquête over aankoopmotieven biologische levensmiddelen
2-11-2017 SPAR introduceert tas van Fairtrade bio-katoen
27-10-2017 Poolse Bio Planet breidt portfolio flink uit
26-10-2017 Belgische bio-keten Sequoia zet stap naar Vlaanderen
18-10-2017 "Bio meer schapruimte dan het op marktaandeel zou verdienen"
17-10-2017 Bescheiden rol voor bio op World Food Day Rdam
12-10-2017 Alnatura Super Natur Markt viert 30-jarig jubileum
11-10-2017 Kaasdag Ekoplaza brengt beleving naar de kaasafdeling
10-10-2017 Duits onderzoek naar biologische supermarkten 2017

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *