Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




"Men vond de ambiance heel mooi"
Fotoreportage: Proeverij v/d Natuur 'op het juiste spoor'

Tholen - Het Spoorwegmuseum vormde gisterenavond een prachtig decor voor de jaarlijkse Proeverij v/d Natuur. Circa 50 leveranciers hadden zich verzameld op het stationsplein van het museum. Zij lieten de klanten van Natudis en Kroon Biologische Verswaren genieten van de zeer uiteenlopende producten en presenteerden de laatste toevoegingen in hun aanbod. Hiermee gaven ze hen meteen ideeën mee voor in de winkel. Biojournaal was bij de proeverij aanwezig en maakte een uitgebreide fotoreportage met daarin alle aanwezige leveranciers. Klik hier om deze fotoreportage te bekijken.



Voorafgaand aan de Proeverij v/d Natuur kregen de klanten een biologische lunch aangeboden. Met daaropvolgend de lezing 'Hoe maak je van je klant een echte fan' (door Rick Koster) en een workshop. Hiervoor kon men uit drie verschillende workshops kiezen, namelijk: 'Lekker koken met seitan, tofu en tempeh' met Jeroen Look, 'Umami' met Guus Vredenburg en 'Klanttevredenheid' met Karin Melissen. "Het dagprogramma is bijgewoond door 130 mensen en op de proeverij zijn naar schatting zelfs meer dan 200 mensen af gekomen", vertelt Janneke Schmidt, medewerker Retailcommunicatie bij Natudis.

De medewerkers van Natudis en Kroon kregen lovende reacties over de locatie en de zeer sfeervolle ambiance die daardoor ontstond. Op verschillende plekken kregen de aanwezigen de kans om tussen het proeven door bij te praten. Daar maakten veel aanwezigen dankbaar gebruik van. Janneke beaamt dit. "De reacties waren heel positief, men vond de ambiance heel mooi. De locatie gaf ons de gelegenheid om de proeverij veel breder op te zetten dan voorheen en er was ruimte voor meerdere zitjes waardoor er voldoende gelegenheid was om bij te kletsen."



Janneke geeft aan dat de aanwezige leveranciers vanuit de inkoopafdeling benaderd zijn om deel te nemen aan de proeverij. Er stonden met onder andere Tlant Farm Bakery, Simone a Soif en Van Meines Vis ook verschillende debutanten op het stationsplein. "We vinden het erg belangrijk om ook echt iets nieuws te laten zien."

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie:

Janneke.schmidt@natudis.nl, www.natudis.nl en www.kroonbiologisch.nl 

Publicatiedatum: 14-11-2017
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

19-1-2018 Bananenbrood van Ekoplaza 'Favoriet Bioproduct 2018'
17-1-2018 Biologisch afslankmenu aan huis bezorgd
15-1-2018 Lidl haalt levensmiddelen uit de webshop
15-1-2018 Ekoplaza Assen wil net als Jumbo blauwe zone rond winkel
12-1-2018 Een elastische oplossing voor voedselverspilling
12-1-2018 Hoe natuurrubber klimaatverandering tegengaat
8-1-2018 Groeneboekenshop.nl: 1200 groene boeken goed in het zicht
8-1-2018 Omzetgroei van 3,2% voor supermarkten in 2017
3-1-2018 Omzet Bio-Planet kwart gestegen naar 122 miljoen euro
2-1-2018 Zout- en verzadigd vetgehalte in levensmiddelen daalt langzaam
22-12-2017 Polen: 5,8% meer omzet voor Bio Planet
21-12-2017 Kerstmutsen en winkelwagentjesrace
20-12-2017 Coop Denemarken start fonds voor bio-landbouw
19-12-2017 "Als de klant erom vraagt, heeft bio kans van slagen"
18-12-2017 DeOnlineDrogist.nl zet in op biologisch assortiment
18-12-2017 Test-Aankoop: Bio-Planet favoriet onder Belgen
13-12-2017 Bio-Planet voortrekker in omzetstijging Colruyt Group
11-12-2017 Lidl Denemarken wil 50% meer bio-omzet in 2018
7-12-2017 Ekoplaza Nijkerk gaat sluiten
7-12-2017 Nieuw biologisch supermarktconcept 'Bio Family' in Polen

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *