Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Duurzaamheidsmissie in de horeca
Ekoland bij de EKO-netwerklunch

Om ook horecaprofessionals kennis te laten maken met producten van Ekoland, stond Ekoland afgelopen maandag met een aangeklede stand in de Wasvenboerderij te Eindhoven. "Ekoland zorgt voor verduurzaming in de horeca", aldus Anne van Woudenberg, brandmanager bij Natudis.



Duurzaam in de horeca

Stichting EKO-keurmerk gaf een presentatie over duurzaamheid in de horeca. De consument koopt in de winkel vijf maal zoveel aan biologische producten als er binnen de horeca in 2017 wordt ingekocht. Toch vindt de gast duurzaamheid belangrijk. Tijdens de Horecava eerder dit jaar heeft de consument/gast aangegeven duurzaamheid zeer belangrijk te vinden. 
 
Ekoland ziet deze beweging ook. Op Iens.nl zoeken jaarlijks al meer dan een miljoen mensen naar duurzame en verantwoorde maaltijden. Speciaal voor de horecaprofessional heeft Ekoland vorig jaar een lijn grootverpakkingen ontwikkeld. Een brede, biologische basis voor een compleet, biologisch restaurantbord.

Platform voor professional

Om de horecaprofessional van alle benodigde informatie te voorzien, heeft Ekoland samen met een team experts het platform www.vankokennaarkoken.nl gelanceerd. Op deze website is onder andere te lezen hoe je meer restaurantgasten kunt aantrekken.

Proefpakket

Meer weten over Ekoland voor de professional en alvast kennismaken met een greep uit het assortiment? Klik dan hier en vraag een gratis proefpakket aan.

Voor meer informatie: www.natudis.nl

Publicatiedatum: 8-11-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-7-2018 "De gangbare sector ziet bio als een niche, terwijl dat het niet is."
17-7-2018 Trendtour door Gent in teken van bio en duurzaamheid
13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
12-7-2018 "Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-cafť zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend
21-6-2018 Bio-horecaketen The Barn is failliet
19-6-2018 'Plantastic! Health Hub maakt Rotterdam groenste hotspot van Nederland'
19-6-2018 "Cateringconcept gezond, biologisch, duurzaam en lokaal"
15-6-2018 Meer bio voor grootkeukens
13-6-2018 EKO-keurmerk Horeca voor The Barn Leidsche Rijn en Odin-Rio de Bio
13-6-2018 Schijn bedriegt: garagebox is biologische, duurzame broodjeszaak
11-6-2018 Maximaal 130 Nederlandse vestigingen van La Place
8-6-2018 Twaalf procent van de foodtrucks op festivals noemt zijn eten biologisch.
8-6-2018 SNCKBR opent Europaís grootste plantaardige restaurant in Utrecht

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *