Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Duurzaamheidsmissie in de horeca
Ekoland bij de EKO-netwerklunch

Om ook horecaprofessionals kennis te laten maken met producten van Ekoland, stond Ekoland afgelopen maandag met een aangeklede stand in de Wasvenboerderij te Eindhoven. "Ekoland zorgt voor verduurzaming in de horeca", aldus Anne van Woudenberg, brandmanager bij Natudis.



Duurzaam in de horeca

Stichting EKO-keurmerk gaf een presentatie over duurzaamheid in de horeca. De consument koopt in de winkel vijf maal zoveel aan biologische producten als er binnen de horeca in 2017 wordt ingekocht. Toch vindt de gast duurzaamheid belangrijk. Tijdens de Horecava eerder dit jaar heeft de consument/gast aangegeven duurzaamheid zeer belangrijk te vinden. 
 
Ekoland ziet deze beweging ook. Op Iens.nl zoeken jaarlijks al meer dan een miljoen mensen naar duurzame en verantwoorde maaltijden. Speciaal voor de horecaprofessional heeft Ekoland vorig jaar een lijn grootverpakkingen ontwikkeld. Een brede, biologische basis voor een compleet, biologisch restaurantbord.

Platform voor professional

Om de horecaprofessional van alle benodigde informatie te voorzien, heeft Ekoland samen met een team experts het platform www.vankokennaarkoken.nl gelanceerd. Op deze website is onder andere te lezen hoe je meer restaurantgasten kunt aantrekken.

Proefpakket

Meer weten over Ekoland voor de professional en alvast kennismaken met een greep uit het assortiment? Klik dan hier en vraag een gratis proefpakket aan.

Voor meer informatie: www.natudis.nl

Publicatiedatum: 8-11-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet
21-11-2017 "Bouillon nieuwe thee, koffie en anti-katerdrank ineen"
16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018
15-11-2017 Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *