Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Duurzaamheidsmissie in de horeca
Ekoland bij de EKO-netwerklunch

Om ook horecaprofessionals kennis te laten maken met producten van Ekoland, stond Ekoland afgelopen maandag met een aangeklede stand in de Wasvenboerderij te Eindhoven. "Ekoland zorgt voor verduurzaming in de horeca", aldus Anne van Woudenberg, brandmanager bij Natudis.



Duurzaam in de horeca

Stichting EKO-keurmerk gaf een presentatie over duurzaamheid in de horeca. De consument koopt in de winkel vijf maal zoveel aan biologische producten als er binnen de horeca in 2017 wordt ingekocht. Toch vindt de gast duurzaamheid belangrijk. Tijdens de Horecava eerder dit jaar heeft de consument/gast aangegeven duurzaamheid zeer belangrijk te vinden. 
 
Ekoland ziet deze beweging ook. Op Iens.nl zoeken jaarlijks al meer dan een miljoen mensen naar duurzame en verantwoorde maaltijden. Speciaal voor de horecaprofessional heeft Ekoland vorig jaar een lijn grootverpakkingen ontwikkeld. Een brede, biologische basis voor een compleet, biologisch restaurantbord.

Platform voor professional

Om de horecaprofessional van alle benodigde informatie te voorzien, heeft Ekoland samen met een team experts het platform www.vankokennaarkoken.nl gelanceerd. Op deze website is onder andere te lezen hoe je meer restaurantgasten kunt aantrekken.

Proefpakket

Meer weten over Ekoland voor de professional en alvast kennismaken met een greep uit het assortiment? Klik dan hier en vraag een gratis proefpakket aan.

Voor meer informatie: www.natudis.nl

Publicatiedatum: 8-11-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

23-4-2018 Klanten op excursie met jubilerend BD-Totaal
17-4-2018 Hoe organiseer je een eco-bruiloft?
16-4-2018 "Gaan wekelijks voor bio-zuivel naar de boerderij in Wilp"
13-4-2018 'Het leven is mooi' gekoppeld aan biologisch bewust eten op z'n Italiaans
12-4-2018 Nice & Nuts nu ook in kiloverpakkingen bij BD-Totaal
11-4-2018 EXKi heeft vierde filiaal in Nederland geopend
6-4-2018 'De tuin van de smid' viert jubileum tijdens verbouwing
3-4-2018 Dapp Frietwinkel nu ook in Leiden
3-4-2018 "We gaan zelf naar de bio-boeren om producten te selecteren"
3-4-2018 Firma Pickles nu ook in Den Bosch
3-4-2018 "Regelmatig herken ik in het restaurant gasten van onze proeverijen"
30-3-2018 "Op zoek naar leverancier biologische groenten"
29-3-2018 'De Vleesch Lobby' opent in Den Haag
29-3-2018 "Vegan catering wordt de volgende trend"
29-3-2018 Verse, biologische en duurzame voeding op de IJssel
28-3-2018 Bradley's introduceert vernieuwde productlijn onder Bradley's Organic
27-3-2018 "Wij maken biologisch meer mainstream bij klanten en leveranciers"
27-3-2018 Een impressie van de eerste Nederlandse Pret a Manger
26-3-2018 Avonturenpark Hellendoorn zet in op verantwoord eten en drinken
26-3-2018 "EKO-keurmerk 100% is makkelijker dan 60%"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *