Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bo Weevil en Werfzeep introduceren nieuwe cadeausets


Biologische handdoeken en handgemaakte biologische zeep, dat hoort bij elkaar. Dat vonden Bo Weevil en Werfzeep twee jaar geleden al, maar het was ondertussen tijd voor verbetering van de bestaande samenwerking. Daarom introduceren zij vier nieuwe cadeausets die de oude sets zullen vervangen: een badpakket met een handdoek, haverscrub en shampoo; een babypakket met een grote zachte babyhanddoek met capuchon en calendulazeep; een canvas tas met bedrukking met een handdoek en comfreyzeep en een handig reistasje met boszeep en schoonmaakzeep.
De cadeausets zijn op verschillende gebruikers en gebruiksmomenten afgestemd. De sets zijn voorzien van een aansprekende verpakking en een barcode. 



Werfzeep van Hollandse bodem

Werfzeep is een ambachtelijke biologische zeepziederij in Utrecht. Alle zepen zijn plantaardig en palmolievrij. Voor de ingrediĆ«nten werkt Werfzeep samen met telers die dezelfde overtuiging hebben. Een deel van de planten plukken zij in het Wickenburghse bos nabij Utrecht. Daar staan zij middenin de natuur en de seizoenen en vinden ze de inspiratie voor de seizoenszepen. 



Pionier in bio-katoen

Bo Weevil is de pionier op het gebied van gecertificeerde biologische katoen en verkoopt sinds 1990 stoffen, badgoed, kleding en tassen van biologische katoen. In oktober 2014 nam Iris het stokje over van oprichter Jan Schrijver. Sindsdien ligt de focus meer op stoffen, tassen en badtextiel dan op kleding. Alles volgens de hoogste standaarden van GOTS. 



Verkrijgbaarheid

De pakketten zijn verkrijgbaar bij Bo Weevil, Werfzeep en via De Nieuwe band en Eco-groothandel. Consumenten kunnen terecht in de webshop van Werfzeep.



Voor meer informatie:
Publicatiedatum: